Life

Delia și Răzvan Munteanu, în mijlocul protestelor violente din Franța. Ce au pățit cei doi

Delia și Răzvan Munteanu au plecat într-o nouă vacanță. Cei doi au fost surprinși însă de valul de proteste violente din Franța.
25.03.2023 | 00:06
Delia si Razvan Munteanu in mijlocul protestelor violente din Franta Ce au patit cei doi
Delia și Răzvan Munteanu, în mijlocul protestelor violente din Franța. Sursă foto. Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Delia și Răzvan Munteanu sunt împreună de ani buni. De altfel ei formează și unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Sunt destul de discreți când vine vorba de viața personală, însă la capitolul vacanțe, artista are grijă ca urmăritorii să fie la curent cu mai tot.

Ce au pățit Delia și Răzvan Munteanu în vacanță

Deși a fost reticentă în legătură cu noua relație a surorii sale, Oana Matache, Delia are cu totul alte priorități. Artista obișnuiește să plece aproape lunar într-o nouă destinație. De această dată ea și Răzvan Munteanu au optat pentru Europa, însă au avut parte de o surpriză neplăcută.

ADVERTISEMENT

Dacă primele zile au fost cât se poate de liniștite, iată că mai târziu, cei doi au ajuns să fie surprinși în mod neplăcut. Delia și Răzvan Munteanu s-au trezit în mijlocul protestelor violente din Franța. Pe contul personal de socializare, artista a publicat mai multe imagini de acolo.

De asemenea, ea a mai postat și un clip video în care se vede clar cum ambii soți au ajuns în centrul protestului. În filmare se aude cum Răzvan Munteanu confirmă faptul că cei doi au rămas blocați. ”Suntem blocați”, a spus Delia.

ADVERTISEMENT

Evident că fanii și-au făcut griji pentru cei doi. Iar Delia nici nu a mai postat ceva timp, însă ulterior artista a revenit. Aceasta a făcut un mic video în camera de hotel și i-a calmat pe urmăritorii precizând că ambii sunt în siguranță. ”Suntem bine. Am ajuns la hotel”, a spus cântăreața.

Protestele din Franța continuă

Trebuie menționat că protestele din Franța continuă deja de zile bune. Iar lucrurile nu par să revină normal prea curând. În mai toate orașe mari din țară, sute de oameni au ieșit să protesteze. Revolta a fost și mai mare după ce Guvernul lui Emmanuel Macron a reuși să reziste în fața moțiunii de cenzură în parlament.

ADVERTISEMENT

De asemena, proiectul de lege privind majorarea vârstei de pensionare la 64 de ani a fost și el adoptat. Acest lucru a stârnit o și mai mare revoltă din partea populației. Zeci de persoane au ajuns să fie arestate, iar haosul predomină.

Mai multe grămezi de gunoi au fost incendiate de protestatari, iar pompierii au fost nevoiți să intervină. Trebuie menționat că jandarmii au ajuns să folosească chiar și gaze lacrimogene pentru a calma situația. De asemenea, interesant este că nenumărați tineri participă la aceste proteste.

ADVERTISEMENT

Iar acest lucru generează un val de îngrijorări în rândul Guvernului de la Paris. Există de asemenea temeri și că situația de pe scena politică ar putea deveni mai tensionată de atât, având în vedere evoluția lucrurilor, notează presa internațională.

ADVERTISEMENT