Life

Delia și Smiley au făcut picnic, dar fanii i-au luat la rost: “Ai încurcat blondele”

23.10.2020 | 17:16
Delia si Smiley au facut picnic dar fanii iau luat la rost Ai incurcat blondele
ADVERTISEMENT

Delia și Smiley au lansat de curând melodia “Ne vedem noi”, de care fanii lor s-au bucurat încă din primele clipe.

Totuși, apropierea dintre jurata X Factor și prezentatorul Românii au Talent nu a fost văzută cu ochi buni de către toată lumea. Cei doi artiști de mare renume le-au oferit tuturor un motiv de bucurie, odată cu lansarea piesei ce a primit și un videoclip aparte.

ADVERTISEMENT

Pentru că au lucrat foarte mult la noua lor melodie, Smiley și Delia au decis să împărtășească cu fanii lor multe momente care i-au bucurat din urma colaborării lor.

Ce comentarii au primit Delia și Smiley după ce au ieșit la picnic: “Ai încurcat blondele”

Așa s-a întâmplat și când artistul a formulat o nouă postare, pe contul său oficial de Instagram. Urmăritorii acestui au fost uimiți de fotografia realizată în momentele de filmare, pe când alții i-au luat la rost.

ADVERTISEMENT

În imaginea respectivă, Delia și Smiley sunt înfățișați la un picnic și se poate vedea că au în fața lor și câteva bucate alese special. Nu a fost pentru prima dată când cei doi artiși au mers împreună în diverse locații alese pentru a putea să își promoveze noua melodie.

La scurt timp de când s-au afișat iarăși împreună, Delia Matacheși Smiley au fost luați la rost. Asta din pricina faptului că au existat fani îngrijorați de apropierea lor mult prea mare. De aceea, solistului i-au fost adresate tot soiul de întrebări incredibile, în secțiunea de comentarii.

ADVERTISEMENT
Delia și Smiley au făcut picnic, dar fanii i-au luat la rost Ai încurcat blondele
Smiley și Delia și-au încântat fanii cu o poză de la picnic, dar au primit multe comentarii acide

Smiley a fost întrebat inclusiv dacă nu a încurcat blondele, fiind făcută referire la Gina Pistol, mama viitorului său bebeluș, sau dacă nu ar avea nevoie de ochelari. Cei doi vor deveni părinți la începutul anului viitor, atunci când își vor cunoaște fetița.

Totul din pricina faptului că pare să fi petrecut ultimele zile ceva mai mult în compania Deliei. Totodată, într-o altă postare cu ei, artistul a declarat că ar fi trebuit să își facă o trupă care să se numească “S &D”, în amintirea debutului muzical al Deliei, alături de Nick în trupa “N & D”.

ADVERTISEMENT

“Ai încurcat blondele, boss”, “V-ar fi stat bine într-o relație”, “Gina unde este?” sau “Știți voi ceva chimie”, au fost doar câteva din mesajele lăsate de către români, pe Instagram.

ADVERTISEMENT