Life

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, au plecat în Norvegia de Paște: “Este foarte scump”

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, au plecat de Paște într-o vacanță în Norvegia, unul dintre cele mai scumpe orașe din lume. Vedeta a publicat mai multe imagini pe contul ei.
23.04.2022 | 23:02
Delia si sotul ei Razvan Munteanu au plecat in Norvegia de Paste Este foarte scump
Delia a plecat în vacanță în Norvegia, împreună cu soțul ei. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

De Paște, Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, au plecat în vacanță în Norvegia. Cei doi călătoresc adesea în locuri pe care nu mulți le preferă, așa cum este și această vacanță, iar artista are și un cont de Instagram special pentru fotografiile din călătorii.

Delia și soțul ei, vacanță de Paște în Norvegia

Artista și partenerul ei de viață se află în capitala Norvegiei, Oslo, unul dintre cele mai scumpe orașe din lume. Juratei de la X Factor și iUmor îi place să exploreze cât mai mult și spune că face chiar și 30.000 de pași zilnic atunci când merge în vacanță.

ADVERTISEMENT

Delia a publicat câteva imagini spectaculoase din Norvegia, acolo unde vremea este ceva mai rece decât în țara natală.

Oslo, Reykjavik, Helsinki, Paris, Geneva, Tel Aviv, New York și Stockholm sunt câteva dintre cele mai scumpe orașe din lume, notează The Independent.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia)

Un internaut a întrebat-o pe vedetă dacă îi plac țările nordice, dar și cum sunt oamenii de acolo. “Foarte fericiți par”, a fost răspunsul artistei. Un alt fan i-a sugerat să viziteze și Islanda, însă are în plan această destinație pentru la vară.

Jurata de la Antena 1 le-a dat fanilor detalii despre Oslo într-un clip video și nu a uitat să menționeze că este un oraș foarte scump. Cu toate acestea, le recomandă tuturor să-l viziteze, pentru că sunt foarte multe activități de făcut și locuri de văzut.

ADVERTISEMENT

Artista și soțul ei plănuiesc să revină în Norvegia la vară pentru a vedea fiordurile.

“Om căzut la datorie. Nu mai pot, astăzi a fost rupere. Oslo este minunat din toate punctele de vedere, este super.

Știu că în Norvegia vii pentru fiorduri, dar este mult prea devreme, e friguț acolo, o să revenim în vară. Dar pentru un city break vă recomand Oslo cu toată încrederea. 

ADVERTISEMENT

Ai foarte multe zone pentru hiking în împrejurimi, ai foarte multe lacuri, multe chestii outdoor. Au o arhitectură superbă, este superb din toate punctele de vedere. Nu este trafic aproape deloc și este foarte scump.”, a spus Delia pe Instastory.

ADVERTISEMENT