Life

Delia, spectacol inedit la Verde Stop Arena: ”Rockadelia este demult în planurile mele”

Delia dă starul unui nou show, după ce în trecut fanii au ascultat-o la Acadelia, Psihedelia sau Deliria, la Sala Palatului. Jurata de la iUmor revine pe scenă la începutul lunii mai.
03.05.2022 | 15:20
Delia spectacol inedit la Verde Stop Arena Rockadelia este demult in planurile mele
Delia, concert unic la începutul lunii iunie. În ce zile are loc Rokadelia. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină revine cu un concept unic de spectacol, intitulat Rokadelia. Evenimentul are loc peste numai o lună și se desfășoară la Verde Stop Arena, în București. Spectacolul este programat pe perioada a două zile.

Delia, concert unic la începutul lunii iunie. În ce zile are loc Rokadelia

Delia își invită fanii la un show impresionant în prima lună de vară. Pe 1 și 2 iunie 2022, celebra cântăreață de muzică ușoară pregătește un spectacol intens, care vine cu o experiență și o abordare nonconformistă.

ADVERTISEMENT

Evenimentul aduce în prim-plan cele mai cunoscute hituri ale artistei, acestea având un sound rockist, cu multă energie și efecte speciale. De asemenea, nu lipsesc invitații surpriză pe care vedeta îi are deja pe lista sa.

„Mi-era dor să fiu pe scenă, să mă reîntâlnesc cu fanii într-un show special. Rockadelia este demult în planurile mele și a venit timpul să vă invit în acest univers liber, rebel, în care muzica și bucuria de a fi împreună sunt singurele care contează.

ADVERTISEMENT

Ne vedem pe 1 și 2 iunie la Verde Stop Arena în București la Rockadelia”, a spus Delia despre următorul său show.

Delia, bilete la Rokadelia. Câți bani trebuie să plătească fanii

Renumita celebră de la X Factor are o artistă cameleonică și mereu înaintea trendurilor, așa că nu este de mirare că fanii abia așteaptă să o vadă în concerte. Delia surprinde prin ideile inovative, dovadă că biletele sunt întotdeauna sold out.

ADVERTISEMENT

Tichetele pentru evenimentul Rokadelia au fost puse deja în vânzare și sunt disponibile pe https://bilete.deliaofficial.ro. De asemenea, pot fi cumpărate și din rețeaua IaBilet sau în format electronic.

Fanii pot achiziționa un bilet la zona Verde cu prețul de 99 de lei, în timp ce la Zona VIP costul se ridică la valoarea de 249 de lei. Cei interesați trebuie să se grăbească dacă vor să prindă un loc la show-ul care se anunță spectaculos.

ADVERTISEMENT