Life

Delia spune adevărul. De ce nu vrea să devină mamă. “Cred că nu trebuie nimic”

21.10.2020 | 09:11
Delia spune adevarul De ce nu vrea sa devina mama Cred ca nu trebuie nimic
ADVERTISEMENT

Delia are o carieră muzicală de succes de peste două decenii și o viață la care mulți visează. Deși este căsătorită din 2012, cântăreața nu și-a exprimat dorința de a avea un copil.

Întrebată dacă își dorește să fie mamă, Delia a susținut că un copil nu este o opțiune pentru ea din cauza lumii în care trăim, așa cum a declarat în urmă cu ceva timp, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Cântăreața s-a arătat de mai multe ori deranjată atunci când a fost întrebată de ce nu face un copil și a oferit explicații de fiecare dată.

Delia spune adevărul. De ce nu vrea să devină mamă

Delia a abordat de mai multe ori un subiect sensibil pentru o femeie, și anume aducerea pe lume a unui copil. Cântăreața a menționat că nu vrea ca bebelușul ei să trăiască într-o astfel de lume.

ADVERTISEMENT

Jurata de la “X Factor” a declarat că îi adoră pe nepoții ei (copiii Oanei, sora ei), însă ea a fost fermă și a spus clar că nu vrea să devină mamă.

“Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului”, a spus mai demult pentru unica.ro.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu mai vechi, Delia s-a arătat revoltată de întrebarea “când vei avea un copil?” și consideră că ideea ca o femeie să devină mamă este un stereotip la noi în țară.

“Întrebarea asta e standard, cred că e ‘Made in Romania’. Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic”, a mărturisit vedeta.

ADVERTISEMENT

Reținerea Deliei se poate datora și faptului că este foarte greu pentru ea să rămână însărcinată. Gina Matache a vorbit acum câțiva ani despre problema cu care se confruntă fiica ei și despre cum a încercat mai multe tratamente de-a lungul timpului pentru a avea un copil.

“În tinerețe, rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă, Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, a declarat Gina Matache la Antena Stars în 2017.

Fiecare membru din familia cântăreței pare să aibă o părere diferită. La sfârșitul anului trecut, Răzvan Munteanu, soțul Deliei, a declarat că amândoi își doresc un copil.

“În momentul acesta, lucrăm la copil, ne dorim foarte mult, dar nu avem probleme care să necesite tratamente de specialitate”, a spus partenerul de viață al Deliei.

Nu se știe dacă cei doi vor deveni părinți, însă cert este că artista vrea să aibă parte de liniște și să nu mai fie întrebată la fiecare interviu asemene detalii personale.

Delia l-a cunoscut pe Răzvan Munteanu în 2010 în timp ce se aflau într-unul din cluburile de karaoke ale acestuia. S-au căsătorit după doi ani și de atunci sunt de nedespărțit.

ADVERTISEMENT