Life

Delia, tarife uriașe la concertele sale. Care este cel mai mic preț

24.08.2020 | 12:39
Delia tarife uriase la concertele sale Care este cel mai mic pret
Delia, tarife uriașe la concertele sale. Care este cel mai mic preț. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Delia este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică ușoară din industria românească. Cu o carieră de 20 de ani, îndrăgita artistă nu duce lipsă de concerte, mai ales că recent și-a reluat activitatea de pe scenă după ce în luna martie s-au suspendat toate spectacolele din cauza coronavirusului.

Jurata de la „iUmor” de la Antena 1 a susținut mai multe concerte în luna iunie, iar oamenii nu s-au uitat la bani când a fost vorba de a se distra. Pandemia a afectat multe industrii, însă se pare că biletele la concertele Deliei au fost epuizate în totalitate, în ciuda prețurilor.

ADVERTISEMENT

Potrivit wowbiz.ro, cel mai accesibil bilet la unul dintre spectacolele frumoasei blondine este în jur de 150 de lei, în timp ce prețul pentru VIP poate depăși lejer suma de 490 de lei. Sursa citată mai arată că oamenii au cumpărat și bilete la categoria Ultra VIP care au putut fi achiziționate cu suma de 990 de lei.

Delia, tarife exorbitante la concertele și spectacolele sale

Următorul concert susținut de cântăreața în vârstă de 38 de ani va avea loc în ultima zi din luna septembrie, la Hard Rock Cafe din București.

ADVERTISEMENT

Fanii artistei pot achiziționa bilete fără loc la 149 de lei, în timp ce la secțiunea VIP biletul costă 249 de lei. Organizatorii evenimentului anunță că la toate biletele se adaugă un comision de ticketing în valoare de 5 lei.

Biletele se pot cumpăra online, dar și la intrare, prețurile fiind 254 de lei la secțiunea VIP, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri), accesul general costă 174 de lei, cu loc la masă în sală, în timp ce biletele fără loc sunt 154 de lei.

ADVERTISEMENT

Delia se alege cu sume uriașe în urma concertelor și spectacolelor pe care le susține pe teritoriul țării și nu este de mirare că trăiește în puf și-și permite orice moft. Blondina se poate declara milionară în euro având în vedere banii pe care-i încasează din muzică, dar și salariul de la iUmor.

Cântăreața duce o viață de lux alături de soțul ei, afaceristul Răzvan Munteanu. Cei doi dețin o vilă care se învârte după soare, locuința fiind situată în partea de nord a Bucureștiului. Casa Deliei Matache este estimată la peste un milion de euro și este decorată chiar de vedetă în stilul ei caracteristic.

ADVERTISEMENT