Fotbal international

Demba Ba neagă împăcarea cu Sebastian Colțescu: „Nu știți prin ce am trecut”

16.12.2020 | 15:28
Demba Ba neaga impacarea cu Sebastian Coltescu Nu stiti prin ce am trecut
ADVERTISEMENT

Demba Ba nu recunoaște că s-ar fi împăcat cu Sebastian Colțescu. Atacantul lui Istanbul Bașakșehir a oferit un interviu pentru TRT World și a abordat mai multe subiecte legate de ceea ce înseamnă rasismul în Europa.

Senegalezul în vârstă de 35 de ani a discutat despre incidentul petrecut la Paris în timpul confruntării dintre PSG și Istanbul BB, atunci când Colțescu a formulat „ăla negru” pentru a i-l indica lui Ovidiu Hațegan pe „secundul” turcilor, Pierre Webo.

ADVERTISEMENT

În timpul interviului, Ba s-a luat de cei care au scris că s-a împăcat cu Sebastian Colțescu și a avut câteva cuvinte dure pentru antrenorul campioanei Franței, Thomas Tuchel.

Demba Ba neagă împăcarea cu Sebastian Colțescu: „Nu știți pentru că nu sunteți negri”

„Asigurați-vă că sursele voastre sunt de încredere înainte să scrieți… totuși”, a fost mesajul fotbalistului, negând împăcarea cu Colțescu.

ADVERTISEMENT

Demba Ba e încă foc și pară pe cei care îi consideră nevinovați pe Octavian Șovre și pe Sebastian Colțescu.

„Din păcate, câteva cuvinte au ajuns normale. Le-am spus și colegilor mei: ‘Nu știți prin ce am trecut când am crescut, pentru că nu sunteți negri’. La Paris, a fost o decizie comună să nu mai jucăm”, a fost explicația lui Demba Ba.

ADVERTISEMENT

Senegalezul se bucură însă de faptul că Neymar și Kylian Mbappe au fost solidari cu turcii și au refuzat să mai continue meciul.

Demba Ba: „Dacă îl voi vedea pe Tuchel, îi voi spune”

„Jos pălăria pentru cei de la PSG”, a declarat Demba Ba, care s-a simțit însă lezat de atitudinea lui Thomas Tuchel, antrenorul lui PSG.

ADVERTISEMENT

Ba a aflat că tehnicianul german a fost atent la ce se întâmplă pe tot parcursul scandalului și că i-ar fi zis unui fotbalist de-al său să nu se implice în conflict.

„A vorbit cu un fotbalist de la PSG (n.r. cu Fredrik Gulbrandsen) și practic a dat vina pe noi pentru ce s-a întâmplat. Dar asta este problema lui, nu a mea. Dacă îl voi vedea într-o zi, îi voi spune”, a adăugat vârful lui Istanbul BB.

ADVERTISEMENT