Fotbal international

OFICIAL. Dembele, noul jucător al Barcelonei. “Benvingut, Ousmane!”

UPDATE: 25 august, ora 18:40. FC Barcelona a anunţat oficial transferul lui Ousmane Dembele de la Borussia Dortmund, pentru suma de 105 milioane euro, la care se vor adăuga bonusuri consistente....
26.08.2017 | 00:02
OFICIAL Dembele noul jucator al Barcelonei Benvingut Ousmane

UPDATE: 25 august, ora 18:40. FC Barcelona a anunţat oficial transferul lui Ousmane Dembele de la Borussia Dortmund, pentru suma de 105 milioane euro, la care se vor adăuga bonusuri consistente. Din suma de 105 milioane 25 de milioane vor merge la echipa franceză Rennes, de unde a fost cumpărat Dembele de către nemţi în urmă cu doi ani, cu 15 milioane. Contractul este pe o perioadă de cinci ani, iar clauza de eliberare a fost fixată la 400 de milioane de euro. Luni, jucătorul se va prezenta pentru efectuarea vizitei medicale.

dembele

Contract

Oficialii de la FC Barcelona sunt foarte aproape de a rezolva, în cele din urmă, transferul lui Ousmane Dembele de la Borussia Dortmund. Întâlnirea decisivă cu nemţii are loc chiar de această oră, la Monaco, unde ambele delegaţii se află pentru tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, care va avea loc de la ora 19:00. Conform Bein Sports, acordul dintre cele două părţi este aproape total.

FC Barcelona va achita 120 milioane de euro plus alte 30 de milioane de euro în bonusuri, în funcţie de performanţele pe care le va realiza fotbalistul în tricoul blaugrana. Singurele negocieri rămân legată de suma garantată pe care Barcelona o plăteşte. Catalanii vor să scadă suma la 110 milioane de euro şi să mai ofere alte 10 milioane de euro, tot în variabile.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaþie pentru a vedea toate meciurile de azi


Dembele la Barcelona. Dortmund îl dă de 10 ori mai scump decât l-a luat

FC Barcelona încearcă de mai multe săptămâni să rezolve transferul lui Ousmane Dembele, dar s-a lovit până acum de foarte multe refuzuri din partea nemţilor. Fotbalistul german le-a transmis celor de la Dortmund că vrea neapărat să plece, ba chiar a refuzat să vină la antrenamentele Borussiei din ultima perioadă. Din acest motiv, nemţii au fost obligaţi să accepte, în cele din urmă, oferta.

În 32 de meciuri jucate pentru Borussia Dortmund, Dembele a marcat şase goluri şi a oferit 13 pase decisive. În 2016, Dortmund l-a achiziţionat de la Rennes, pentru 15 milioane de euro.