Fotbal international

Dembele, out de la Barcelona? Transferul lui Malcom l-a pus pe gânduri

25.07.2018 | 18:50
Dembele, out de la Barcelona. Transferul lui Malcom l-a pus pe gânduri

Malcom este jucătorul Barcelonei. Catalanii au anunțat că l-au transferat pe brazilian de la Bordeaux, jucătorul putând evoulua atât pe flancul stâng, cât și pe cel drept, acolo unde joacă și Ousmane Dembele. Venirea lui Malcom pe Camp Nou l-a făcut pe Dembele să se gândească la despărțirea de Barcelona.

Catalanii sunt foarte aproape să rămână în această vară fără Ousmane Dembele. Andre Gomes este foarte aproape de o mutare la Sevilla, iar Dembele poate fi al doilea jucător care se desparte de Barcelona. Jucătorul a câștigat Campionatul Mondial 2018 cu Franța, învingând Croația în finală cu scorul de 4-2. După turneul din Rusia, Dembele a fost ofertat de granzii din Anglia, însă nu s-a gândit să se transfere.

Planurile par să îi fi fost date peste cap de venirea lui Malcom de la Bordeaux. Brazilianul poate evolua atât în flancul stâng, cât și în cel drept, acolo unde joacă și Dembele. Iar francezul pare să nu agreeze concurența pe postul său, scriu jurnaliștii spanioli.

Jurnaliștii spanioli anunță că Dembele e out de la Barcelona

Faptul că va avea concurență pe post nu este însă singura nemulțumire a lui Ousmane Dembele. Francezul a fost deranjat de faptul că nu a fost felicitat de tehnicianul Barcelonei pentru câștigarea Campionatului Mondial 2018 și ia în calcul să se despartă de Barcelona. Rămâne de văzut care va fi destinația aleasă de proaspătul campion mondial.

4 goluri și 8 pase de gol a dat Ousmane Dembele pentru Barcelona în 23 de partide

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri