Fotbal international

OFICIAL. Dembele a fost prezentat la Barca! S-a făcut de râs cu mingea

UPDATE, ora 17:38 / Ousmane Dembele a avut mari emoţii la prezentarea de pe Camp Nou. Francezul care a costat 105 milioane de euro s-a făcut de râs şi nu a reuşit să ţină mingea pe picior....
28.08.2017 | 17:40
OFICIAL Dembele a fost prezentat la Barca Sa facut de ras cu mingea

UPDATE, ora 17:38 / Ousmane Dembele a avut mari emoţii la prezentarea de pe Camp Nou. Francezul care a costat 105 milioane de euro s-a făcut de râs şi nu a reuşit să ţină mingea pe picior.

VEZI VIDEO:  


Ousmane Dembele a fost prezentat oficial la Barcelona. Atacantul a fost adus pentru suma record de 105 milioane de euro plus bonusuri, iar totalul poate fi de 140 de milioane plătiţi Borussiei Dortmund. Este cel mai scump transfer din istoria catalanilor. 

Dembele prezentare Barcelona. “Sunt foarte fericit că sunt aici şi că aparţin celui mai bun club din lume. Am vrut mereu să vin pentru că ţin cu Barcelona de mic copil. Sunt foarte bucuros în acest moment şi sper să câştig cât mai multe trofee şi să mă acomodez cât mai rapid”, a spus Dembele când a venit pe Camp Nou.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Dembele prezentare Barcelona. Ultima ţintă din această vară: Coutinho

Dembele prezentare Barcelona. Ousmane Dembele este al doilea transfer al Barcelonei din această vară după cel al lui Paulinho. Mijlocaşul brazilian a fost transferat din China de la Guangzhou Evergrande, în schimbul a 40 de milioane de euro. Catalanii mai au o ţintă importantă în această perioadă de transferuri: Coutinho, de la Liverpool.

Dembele prezentare Barcelona. Sunt şanse foarte mari ca transferul lui Coutinho să se realizeze. Mijlocaşul i-a anunţat pe şefii lui Liverpool că nu vrea să fie trecut pe lista UEFA, ca să poată juca la Barcelona. Chiar dacă englezii nu ar vrea să se despartă neapărat de Coutinho, este clar că jucătorul nu va fi păstrat pe Anfield în condiţiile în care el nu mai vrea să joace în Anglia. Suma de transfer se ridică în jurul valorii de 120 de milioane de euro.

Tags: