Barcelona îşi protejează investiţia! Dembele a primit bucătar special şi pază

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
14/02/2018, 17:38
Barcelona îşi protejează investiţia! Dembele a primit bucătar special şi pază

Oficialii clubului Barcelona fac tot posibilul ca Ousmane Dembele să se obişnuiască cu viaţa în Spania. Internaţionalul francez a fost transferat de formaţia catalană în vara anului trecut de la Borussia Dortmund pentru 105 milioane de euro.

Mijlocaşul ofensiv de 20 de ani a avut probleme medicale până în prezent şi a bifat doar opt meciuri în tricoul blaugrana. Conducătorii clubului de pe Camp Nou sunt cu ochii pe orice mişcare a fotbalistului şi astfel au angajat oameni care să-l ajute pe tânărul fotbalist să se obişnuiască cu viaţa în Spania.

Dembele, două accidentări suferite la Barcelona

Ousmane Dembele are la dispoziţie un bucătar, special angajat de club, un agent de pază şi un fizioterapeut care să-l ajute cu recuperarea. Marea teamă a catalanilor este aceea ca jucătorul să nu devină un consumator de produse de tip fast-food.

Internaţionalul francez a suferit, în toamnă, o accidentare la coapsa piciorului stâng şi a fost obligat să stea pe bară aproape trei luni. Imediat după ce a revenit pe teren, Dembele s-a rupt din nou şi a ratat şapte meciuri ale celor de la Barcelona. 

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.