Barcelona îşi protejează investiţia! Dembele a primit bucătar special şi pază

ousmane dembele, barcelona, borussia dortmund

Ousmane Dembele s-a transferat în vara anului trecut la Barcelona. Catalanii au plătit 105 milioane de euro, iar oficialii clubului au decis să facă tot posibilul pentru a-şi proteja investiţia.

Oficialii clubului Barcelona fac tot posibilul ca Ousmane Dembele să se obişnuiască cu viaţa în Spania. Internaţionalul francez a fost transferat de formaţia catalană în vara anului trecut de la Borussia Dortmund pentru 105 milioane de euro.

Mijlocaşul ofensiv de 20 de ani a avut probleme medicale până în prezent şi a bifat doar opt meciuri în tricoul blaugrana. Conducătorii clubului de pe Camp Nou sunt cu ochii pe orice mişcare a fotbalistului şi astfel au angajat oameni care să-l ajute pe tânărul fotbalist să se obişnuiască cu viaţa în Spania.

Dembele, două accidentări suferite la Barcelona

Ousmane Dembele are la dispoziţie un bucătar, special angajat de club, un agent de pază şi un fizioterapeut care să-l ajute cu recuperarea. Marea teamă a catalanilor este aceea ca jucătorul să nu devină un consumator de produse de tip fast-food.

Internaţionalul francez a suferit, în toamnă, o accidentare la coapsa piciorului stâng şi a fost obligat să stea pe bară aproape trei luni. Imediat după ce a revenit pe teren, Dembele s-a rupt din nou şi a ratat şapte meciuri ale celor de la Barcelona.