Galerie foto+video. Dembele a revenit la antrenamente! Când va juca din nou pentru Barcelona

ousmane dembele, barcelona, antrenament, revenire, primera division

Ousmane Dembele este cel mai scump transfer din istoria Barcelonei, fiind adus pentru 105 milioane de euro în această vară de la Borussia Dortmund.

Însă, catalanii nu au putut profitat prea mult de talentul atacantului francez, deoarece acesta a suferit o ruptură de tendon la meciul din Primera Division cu Getafe, de la mijlocul lunii septembrie.

Ousmane Dembele a fost operat imediat la Helsinki şi se credea că va absenta de pe teren trei luni şi jumătate, dar în cele din urmă, atacantul francez a revenit la antrenament cu o lună mai devreme decât previziunile.

Dembele ar putea juca în El Clasico

Atacantul Ousmane Dembele, în vârstă de 20 de ani, a efectuat alergările alături de ceilalţi coechipieri, după care şi-a continuat separat antrenamentul, la fel ca Javier Mascherano şi Rafinha, şi ei reveniţi după accidentări.

Antrenorul Ernesto Valverde speră ca francezul să fie pregătit 100% pentru El Clasico, care va avea loc în 23 decembrie. Dembele a fost adus la Barcelona ca înlocuitor al lui Neymar, plecat la PSG pentru 222 de milioane de euro.