Fotbal international

Dembele și-a schimbat dieta și a renunțat la PlayStation: „E mai determinat ca niciodată să se impună la Barcelona”

03.03.2020 | 15:46
Dembele sia schimbat dieta si a renuntat la PlayStation E mai determinat ca niciodata sa se impuna la Barcelona
ADVERTISEMENT

Adus să-l înlocuiască pe Neymar, după ce brazilianul a părăsit Barcelona cu destinația PSG, Ousmane Dembele este lovit de un șir de accidentări care îi demoralizează pe oficialii și pe fanii Barcelonei.

Cu toate acestea, fotbalistul pentru care Barcelona a scos din buzunar 120 de milioane de euro, este optimist și încrezător în șansele sale de a ajunge unul dintre cei mai importanți jucători ai clubului „blaugrana”.

ADVERTISEMENT

Dembele și-a schimbat dieta ca să nu se mai accidenteze

Din 2017 până în prezent, Dembele s-a accidentat de 9 ori. Ultima oară, extrem de grav, astfel că va rata cel mai sigur actualul sezon al Barcelonei.

Cu toate că echipa lui Messi a primit o excepție de la regulă din partea Federației Spaniole de Fotbal pentru a-l transfera pe Martin Braithwaite, toată suflarea de pe Camp Nou așteaptă revenirea lui Dembele.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul se antrenează în acest moment în Franța, unde are o stare de spirit extrem de bună. „A rămas pozitiv, motivat și mai determinat ca niciodată să reușească la Barcelona”, au transmis, de la fața locului, jurnaliștii francezi de la L’Equipe.

Dembele se pare că ar fi făcut schimbări majore în viața sa pentru a evita accidentările viitoare. În primul rând, după ce a fost criticat pentru modul haotic în care se hrănește, Dembele a trecut la o dietă strictă, conform bucătarului Anthony Audebaud.

ADVERTISEMENT

„Dembele mănâncă hrană sănătoasă, mult pește și legume. E un băiat modest și calm, care niciodată nu ține petreceri acasă”, au explicat francezii.

A renunțat la Playstation pentru fotbal

Nu doar dieta proastă a stat în spatele accidentărilor lui Dembele din ultimii ani, ci și stilul de viață haotic. Este de notorietate modul în care Dembele petrecea nopțile jucându-se pe PlayStation, însă acest lucru s-a schimbat și fotbalistul și-a fixat un program strict de somn.

ADVERTISEMENT

„Toți fotbaliștii din noua generație se culcă târziu. Nu sunt tipi matinali. Ora 1 noaptea e dimineața devreme pentru ei, nu doar pentru Dembele. La fel fac și Benjamin Mendy, Lucas Hernandez, Kylian Mbappe”, au punctat cei de la L’Equipe.

  • 9 accidentări grave în 3 ani a suferit Ousmane Dembele
  • 75 de milioane de euro valorează Dembele în acest moment
ADVERTISEMENT