Life

Demi Moore, apariție șocantă. Diva de la Hollywood are fața desfigurată

28.01.2021 | 11:48
Demi Moore aparitie socanta Diva de la Hollywood are fata desfigurata
Demi Moore a șocat pe toată lumea la un eveniment fashion din Paris. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Demi Moore a reușit să șocheze pe toată lumea în cea mai recentă apariție, iar speculațiile privind operațiile estetice au curs din nou în presa tabloidă din Occident.

Actrița a apărut cu un look dramatic pe podium, la cea mai nouă prezentare a firmei de haine Fendi, în cadrul Haute Couture Fashion Week din Paris.

ADVERTISEMENT

Artista în vârstă de 58 de ani a ajuns de nerecunoscut la evenimentul organizat de designerul Kim Jonez din Paris, alăturându-se modelelor care prezentau colecția de haine pentru primăvară-vară 2021.

Demi Moore, înfățișare bizară pe podiumul din Paris

Internauții au înroșit Twitter-ul întrebându-se dacă nu cumva actrița a exagerat cu operațiile estetice, având o linie vizibilă în zona pomeților și nemaisemănând deloc cu diva de altădată, în timp ce alții cred că este vorba doar despre un machiaj profesionist gândit pentru acest eveniment.

ADVERTISEMENT

„Nu aș fi crezut că este Demi Moore dacă n-aș fi văzut titlul”, a scris cineva pe Twitter la un articol cu defilarea ei din capitala Franței.

„Fața ei nu arată bine, dar nu-mi pot da seama dacă totul este din plastic sau e vorba despre un make-up artistic; Chirurgice plastică: Demi NoMoore! Ce păcat! Mi-aș dori ca femeile să își permită să îmbătrânească frumos; Aceasta este autodistrugere totală.

ADVERTISEMENT

Demi are o nesiguranță teribilă, iar imaginile acestea dovedesc lipsa de încredere în ea. Ce te-ar face în lume să îi faci asta feței tale?”, sunt alte comentarii ale oamenilor, stupefiați de înfățișarea vedetei.

demi moore
Așa a apărut Demi Moore pe podiumul din Paris. Intervenție estetică sau machiaj profesionist? Foto: Twitter

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Cunoscută pentru rolurile din „General Hospital” și „Îngerii lui Charlie”

Demi Moore a fost considerată mulți ani, pe lângă o actriță talentată, un sex simbol mai ales în Statele Unite ale Americii. Diva de la Hollywood este cunoscută pentru filmele și serialele de succes în care a jucat dintre care „General Hospital”, „Brave new world”, „Îngerii lui Charlie” și „Disclosure”.

ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai cunoscute apariții ale sale, care a făcut înconjurul lumii, a fost cea din 1991 când a pozat goală, gravidă fiind, pe coperta revistei Vanity Fair.

 

ADVERTISEMENT
Tags: