Life

Demi Moore iubește din nou? Actrița, surprinsă alături de un bucătar celebru: „Sunt foarte îndrăgostiți”

Demi Moore, fosta soție a lui Bruce Willis, se iubește în secret cu Daniel Humm, un bucătar celebru. Cei doi ar fi împreună de mai multe luni, spun surse din presa internațională.
01.04.2022 | 21:41
Demi Moore iubeste din nou Actrita surprinsa alaturi de un bucatar celebru Sunt foarte indragostiti
Demi Moore și Daniel Humm au fost văzuți împreună la Paris Fashion Week. Foto: Colaj Fanatik/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Demi Moore, fosta soție a lui Bruce Willis, ar avea o relație secretă cu Daniel Humm, celebrul bucătar elvețian. Vestea vine la scurt timp după ce familia actorului a anunțat că acesta se retrage din lumea cinematografiei, fiind diagnosticat cu afazie.

Demi Moore, într-o relație secretă cu celebrul bucătar Daniel Humm: „Sunt foarte îndrăgostiți”

Conform PageSix.ro, actrița, în vârstă de 59 de ani, se iubește cu Chef Daniel Humm, cu 13 ani mai tânăr. Cei doi au fost văzuți împreună în luna martie, la Paris Fashion Week. Aceștia au asistat la prezentarea colecției 2022/ 2023 a brandului Chloe Womenswear.

ADVERTISEMENT

Cuplul a stat în fața Mariei Sharapova și a lui Gugu Mbatha-Raw. Pentru sursa citată, un apropiat al celor două celebrități a declarat că Demi Moore și Daniel Humm sunt foarte îndrăgostiți și fac tot ce le stă în putință pentru a petrece cât mai mult timp împreună.

„Sunt foarte îndrăgostiți în acest moment. Daniel lucrează ore lungi și grele la restaurantul său, Eleven Madison Park, totuși găsesc adesea timp pentru ca Demi să i se alăture pentru cine romantice acolo”, a declarat un apropiat de-al lor pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Restaurantul lui Daniel Humm, considerat printre cele mai bune din lume

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Daniel Humm (@danielhumm)

Restaurantul lui Daniel Humm, unde se servesc preparate fără carne, a primit o mulțime de recenzii pozitive și chiar a fost evaluat cu 4 stele de publicația New York Times. În 2017, Eleven Madison Park s-a aflat pe lista celor mai bune restaurante din lume.

În mai 2021, presupusul iubit al lui Demi Moore a anunțat că în localul său se vor servi numai produse pe bază de plante. Cu toate acestea, bucătarul a păstrat prețul de 335 de dolari pentru 12 feluri de mâncare.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Bruce Willis este la rândul ei adepta unei diete vegetariene. Pe baza regimului alimentar, vedeta pune și faptul că reușește să-și păstreze aspectul tânăr.

Bruce Willis renunță la actorie

Recent, familia lui Bruce Willis a publicat o declarație comună pe Instagram în care a anunțat că starul din Die Hard renunță la actorie. Acesta a fost diagnosticat cu afazie, o boală ce-i afectează abilitățile cognitive.

ADVERTISEMENT

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Rumer Willis (@rumerwillis)

„Bruce se îndepărtează de cariera care a însemnat atât de mult pentru el”, a scris Rumer Willis pe Instagram.

ADVERTISEMENT