Life

Demi Moore, relație cu o femeie după 3 mariaje eșuate? Cine ar fi partenera de viață a actriței

Demi Moore pare că și-a găsit fericirea în brațele unei femei, după în trecut a trecut prin trei mariaje. Cunoscuta actriță a început o relație cu o persoană de origine sârbă.
26.11.2021 | 20:12
Demi Moore relatie cu o femeie dupa 3 mariaje esuate Cine ar fi partenera de viata a actritei
Demi Moore și Masha Mandzuka au o relație? Mesajul controversat care le-a dat de gol. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actriţa din „Indecent Proposal” este subiectul principal al unor zvonuri care vizează viața sa personală, în special relațiile amoroase. Vedeta are o legătură cu o femeie?

Presupusa parteneră de viață a artistei este nimeni alta decât Masha Mandzuka, un stilist foarte cunoscut în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Cele două au fost surprinse de mai multe ori împreună în ultimii ani, subiectul relației fiind punctat și mai mult cu o postare recentă lăsată de stilist.

Demi Moore și Masha Mandzuka au o relație? Mesajul care le-a dat de gol

Masha Manduzka a lăsat un mesaj emoționant pentru ziua de naștere a lui Demi Moore, ocazie cu care a distribuit în mediul online și imagini în care apar împreună.

ADVERTISEMENT

Într-una dintre fotografii apare și Rumi, fetița stilistei de origine sârbă. Cele două vedete o cresc de când formează un cuplu, asta de circa 9 ani, după cum reiese din mesaj.

„La mulți ani, înger frumos! Sunr recunoscătoare pentru cei 9 ani”, a scris Masha pe pagina de Instagram, unde a lăsat mai multe emoticoane.

ADVERTISEMENT

Printre acestea se numără: un înger, o inimă roşie, un curcubeu şi o mână care se roagă, semn că legătura lor este una foarte puternică și durează de o perioadă lungă.

Demi Moore și Masha Mandzuka
Demi Moore și Masha Mandzuka. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cine este Masha Manduzka, iubita actriței Demi Moore

Masha Manduzka este un stilist foarte cunoscut și care a colaborat cu numeroase branduri, printre care se numără: Jimmy Choo, J. Crew, Madewell şi Warby Parker.

ADVERTISEMENT

De asemenea, este coproprietara brandului de fashion din New York Anda & Masha și nu iese foarte mult în evidență. Nu este o persoană vizibilă în lumea mondenă.

Cu toate acestea femeia a lucrat cu foarte multe celebrități, cum ar fi: Rihanna, Drew Barrymore, Anne Hathaway sau Alicia Keys.

Demi Moore, trei mariaje eșuate. Cu cine a fost căsătorită

Demi Moore a fost căsătorită de trei ori, dar de fiecare dată a ajuns la divorț. Primul mariaj s-a consumat în perioada 1980 – 1984, când partener de viață i-a fost Freddy Moore.

A doua oară soț i-a fost Bruce Willis. Cei doi actori au fost căsătoriți între anii 1987 și 2000, perioadă în care au venit pe lume și copiii lor, trei la număr: Rumer, Scout şi Tallulah.

Al treilea mariaj s-a consumat alături de Ashton Kutcher, un actor mai mic decât ea cu 15 ani. Povestea lor de dragoste a durat 7 ani, în perioada 2005 – 2012.

ADVERTISEMENT