Pariuri sportive

UPDATE / “Mîine am antrenament, nu am fost demis de la Al Arabi”

Update 14:15 - Dan Petrescu a dezminţit zvonurile conform cărora ar fi fost demis de la Al Arabi: "Mîine am antrenament, nu este adevărat că am fost demis", a spus Petrescu pentru ProTV....
02.12.2014 | 14:23
UPDATE  Miine am antrenament nu am fost demis de la Al Arabi
ADVERTISEMENT

Update 14:15 – Dan Petrescu a dezminţit zvonurile conform cărora ar fi fost demis de la Al Arabi: “Mîine am antrenament, nu este adevărat că am fost demis”, a spus Petrescu pentru ProTV.

Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu Al Arabi. Surse apropiate tehnicianului susţin ca Dan Petrescu luase decizia înaintea partidei de ieri cu Al Ahli Doha, pierdută cu scorul de 4-2, după ce Al Arabi a condus cu 2-0, anunţă adevarul.ro.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a antrenat în Rusia pe Kuban şi Dinamo Moscova, dar a preferat să plece în zona din Golful Persic. Acum, aventura sa din Qatar a luat sfîrşit. În cele 11 meciuri pe banca lui Al Arabi, Dan Petrescu a avut 3 victorii, 5 remize şi 3 înfrîngeri. Mandatul lui Dan Petrescu în Qatar n-a fost unul tocmai liniştit, avînd în vedere că de-a lungul timpului rezultatele modeste au născut mai multe tensiuni între conducere şi tehnicianul român. În prezent, Al Arabi se află pe locul 8 în clasament, motiv pentru care părţile au decis că este momentul potrivit pentru o despărţire, la mai puţin de jumătate de an după ce contractul a fost parafat.

Se întoarce la Kuban Krasnodar

În acest moment, Dan Petrescu ar putea ajunge la Kuban Krasnodar, echipă din Rusia pe care a mai antrenat-o în urmă cu doi ani şi pe care a promovat-o din primul sezon. Discuţiile dintre ruşi şi “Bursuc” au fost destul de dese în ultimele săptămîni, informaţii oferite în exclusivitate de FANATIK.RO, motiv pentru care acesta ar putea lua în considerare acum o întoarcere pe banca tehnică a acestora. În această toamnă, după ce Victor Piţurcă şi-a dat demisia de la echipa naţională, Dan Petrescu a fost unul dintre numele vehiculate ca potenţial înlocuitor al acestuia, însă, pînă la urmă, conform fostului fundaş dreapta al României, niciun oficial FRF nu l-a contactat pe acesta pentru a-i propune vreo colaborare.

ADVERTISEMENT

dan-660x400

Dorit în Premier League, a ales petrodolarii!

Dacă în urmă cu un an, cota lui Dan Petrescu era un a foarte bună, vorbindu-se inclusiv despre cîteva echipe din Premier League, precum Fulham şi Crystal Palace, interesate de serviciile românului. Cum acesta însă se afla sub contract cu Dinamo Moscova nu a putut onora nici una dintre acestea, iar în vara lui 2014, în momentul în care “Bursucul” s-a despărţit de moscoviţi a ales să meargă în Qatar, acolo unde cei de la Al Arabi i-au pus pe masă o remuneraţie consistentă de aproximativ 300.000 de dolari pe lună.

Gigi Becali a negociat cu Dan Petrescu în vară

În vara lui 2014, Petrescu a fost dorit inclusiv de Gigi Becali la Steaua, după ce de la cîrma campionilor a plecat Laurenţiu Reghecampf. Din spatele gratiilor, latifundiarul din Pipera a considerat că fostul fundaş este varianta ideală pentru a continua munca lui Reghe şi, în ciuda faptului că între părţi au existat cîteva runde de negocieri, nu s-a putut ajunge la un numitor comun. În principiu, din cauza pretenţiilor financiare ale antrenorului care nu au fost pe placul omului de afaceri. în cele din urmă, în locul său pe banca roş-albaştrilor a ajuns Constantin Gâlcă.

ADVERTISEMENT

1 trofeu a cîştigat Dan Petrescu din postura de antrenor, titlul cu Unirea Urziceni în 2009

7 echipe a antrenat Dan Petrescu pînă acum: Sportul Studenţesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova şi Al Arabi