Fotbal intern

Demisia lui Bogdan Bălănescu din funcţia de preşedinte la Dinamo, anunţată în direct!

06.08.2020 | 11:14
Demisia lui Bogdan Balanescu din functia de presedinte la Dinamo anuntata in direct
ADVERTISEMENT

Bogdan Bălănescu, preşedintele lui Dinamo, plănuieşte să se retragă de la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare. El ar urma să demisioneze săptămâna viitoare.

Despărţirea ar veni într-un moment greu şi confuz pentru „câini“. Echipa a terminat la egalitate, 1-1, cu Viitorul în ultima etapă a campionatului, dar nu ştie ce se va întâmpla în sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Conform sistemului votat de cluburi pe 4 august, Dinamo ar trebui să retrogradeze, fiind penultima din play-out. Totuşi, criteriul respectiv nu se poate aplica, pentru că ar da peste cap ordinea din play-off.

Comitetul de Urgenţă va stabili un alt criteriu de departajare, în cursul zilei de astăzi, şi dacă Liga 1 trece la 16 echipe, aşa cum a anunţat FANATIK, pe 25 iulie. Dinamo îşi poate afla soarta la finalul zilei.

ADVERTISEMENT

Bogdan Bălănescu demisionează?!

Posibila plecare a lui Bălănescu din curtea alb-roşilor a fost anunţată la Radio Dinamo 1948, prin vocea moderatorului Ionuţ Zainea. Acesta a dezvăluit un dialog avut cu preşedintele dinamovist.

„Să mă suni săptămâna viitoare la tine în emisiune. Vreau să îmi anunţ demisia din funcţia de preşedinte la Dinamo“, ar fi spus Bogdan Bălănescu.

ADVERTISEMENT

Mai mult, acelaşi moderator a precizat că presedintele dinamovist nu s-a simţit prea bine în timpul meciului cu Viitorul şi a fost nevoit să se retragă într-una din lojele stadionului pentru câteva minute.

Rednic: „E singurul responsabil. Eu Iuda îi spun“

Demisia lui Bălănescu ar putea fi cauzată de atacurile venite în direcţia lui de-a lungul timpului. Cel mai recent dintre ele îi aparţine lui Mircea Rednic, la finalul partidelor din ultima etapă.

ADVERTISEMENT

„Puriul“ îl consideră pe preşedintele dinamovist vinovat pentru situaţia clubului. Între cei doi a existat mereu tensiune, după ce Bălănescu l-a demis pe Rednic din funcţia de antrenor la Dinamo, în urmă cu un an.

„Este un singur responsabil. Dacă nu are onoare să-și dea demisia, ar trebui înlăturat. A ajuns Dinamo să fie condusă de un om care n-are nicio treabă, e foarte bun acolo, la hârțoage. În rest, ar trebui să-și vadă de treaba lui. E momentul să-și vadă de treaba lui, el e principalul vinovat“, a declarat Rednic fără să-i pronunţe numele. Întrebat dacă se referă la Bogdan Bălănescu, antrenorul de la Iaşi a completat: „Eu Iuda îi spun“.

 

ADVERTISEMENT