News

Demisie cu scandal la AUR. Un lider din teritoriu, acuze dure la adresa lui George Simion: ”A organizat petreceri cu acte de preacurvie”

Un lider de filială din Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a demisionat cu scandal din formațiunea parlamentară. Acesta a lansat acuzații dure în direcția președintelui George Simion.
07.06.2022 | 18:07
Demisie cu scandal la AUR Un lider din teritoriu acuze dure la adresa lui George Simion A organizat petreceri cu acte de preacurvie
Un lider de filială AUR demisionează și îl pune la zid pe George Simion: ”A organizat petreceri cu acte de preacurvie”. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Într-o amplă postare pe pagina sa de Facebook, președintele AUR Satu Mare, Iulian Câcău, și-a anunțat plecarea din formațiune.

Un lider de filială AUR demisionează și îl pune la zid pe George Simion: ”A organizat petreceri cu acte de preacurvie”

Fostul lider local AUR și-a înaintat demisia din partid, dar nu înainte de a lansa acuzații dure în direcția președintelui formațiunii, George Simion.

ADVERTISEMENT

Câcău spune, într-o postare pe pagina sa de socializare, că actualul lider AUR a organizat ”petreceri la care s-au săvârșit acte de preacurvie” deși, în ochii alegătorilor săi, Simion se prezintă ca un ”creștin-familist”.

”Fariseismul pe care acest lider îl practică este de-a dreptul grotesc. Să te folosești de imaginea bisericilor creștine, iar tu să organizezi congresul partidului duminica în timpul Sfintei Liturghii..

ADVERTISEMENT

Să inițiezi acțiuni și proteste duminica când oamenii sunt chemați la rugăciune, să organizezi petreceri la care s-au săvârșit acte de preacurvie și sa te numești creștin-familist e total deplasat”, scrie Câcău în online.

Iulian Câcău îl acuză pe Simion că vrea să instaureze dictatura în AUR

În același mesaj, Câcău a mai adăugat că scopul lui Simion a fost să instaureze o dictatură în Alianța pentru Unirea Românilor.

ADVERTISEMENT

”De aceea dragii mei, fiind dezamăgit de tot ceea ce a livrat acest lider, de la care mă așteptam măcar să aibă cei 7 ani de acasă, am decis să nu mai fac parte din acest proiect dictatorial pe care îl conduce. Dumnezeu să fie cu noi cu toți”, spune fostul lider din Satu Mare.

Actualul președinte al AUR mai este acuzat de membrul demisionar că ar fi încercat să impună o serie de persoane în organizația locală din nordul țării. Câcău susține că are dovezi înregistrate.

ADVERTISEMENT

”După ce acest partid a ajuns partid parlamentar, au apărut fripturiștii, pe care eu NU i-am acceptat în organizația pe care o conduceam, personaje expirate politic, oameni care atât profesional cât și personal nu au demonstrat nimic.

Aceștia făceau vizite dese prin biroul lui George Simion, promiteau marea cu sarea, iar George mi-i trimitea și mi-i impunea (am dovezi înregistrări, convorbiri, chiar și propuneri nu tocmai ortodoxe).

Bineînțeles că deja ceea ce discutasem cu Simion în 2019, cu ceea ce se întâmpla în toamna lui 2021 era total diferit. Colegii din AUR Satu Mare, știu cel mai bine prin ce am trecut atât eu cât si fiecare dintre ei, ce personaje s-au impus de la centru și ce comportament violent, totodată limbaj vulgar afișează George Simion în particular, atunci când nu faci cum vrea el (adică să accepți oamenii pe care el ii impune în organizație).

Credeam în acest proiect ca fiind altceva, dar am constatat ca în toate filialele din țară existau aceleași probleme, politică NOUĂ cu oameni VECHI”, mai scrie Câcău.

ADVERTISEMENT