News

Demisie în PSD. Corneliu Ștefan a renunțat la funcție și face acuzații grave

20.06.2019 | 20:01
Demisie in PSD Corneliu Stefan a renuntat la functie si face acuzatii grave

Deputatul Corneliu Ştefan și-a dat demisia din funcţia de preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa, iar motivele sunt unele rupte parcă din filmele cu gangsteri! Parlamentarul spune că s-au format echipe din interiorul, dar și exteriorul partidului, care urmăresc membrii PSD și amenință primarii și consilierii județeni!

Corneliu Ştefan demisionează cu scandal din funcția de preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa

Mai mult, Corneliu Ştefan este foarte supărat că i s-a creat un post de vicepreședinte lui Andrei Plumb, fiul Rovanei Plumb, pentru campania electorală la care a lucrat, deși s-a obținut cel mai slab scor din istoria organizației PSD Dâmbovița, sub îndrumarea tânărului Plumb.

“În cadrul organizaţiei PSD Dâmboviţa nu se respectă statutul partidului, ceea ce nu putem avea pretenţia la o organizaţie serioasă. Ultima abatere de la acest statut a avut loc în Comitetul executiv de luni, 17 iunie, când s-a suplimentat numărul de vicepreşedinţi, lucru nestatutar, şi ca un titlu de recompensă am promovat coordonatorul de campanie în funcţia de vicepreşedinte, după o campanie la nivelul judeţului în care PSD Dâmboviţa a obţinut cel mai slab scor politic din istoria organizaţiei.

Corneliu Ştefan demisie PSD Dambovita
Corneliu Ştefan si-a dat demisia din functia de presedinte executiv al PSD Dambovita, dupa ce i s-a creat un post fiului Rovanei Plumb, Andrei Plumb sursa foto: romaniatv.ro

Ștefan spune că membrii PSD Dâmbovița sunt urmăriți, iar primarii sunt amenințați

Al doilea motiv, plasarea în funcţii cheie şi poziţii de strategii politice în cadrul PSD Dâmboviţa a unor persoane pe care noi i-am bătut în toate bătăliile politice, oamenii care au distrus organizaţiile PDL, PNL, UNPR din judeţul Dâmboviţa”, a spus Corneliu Ştefan.

Social-democratul a făcut referire și la modul defectuos în care s-a organizat mitingul PSD de la Târgovişte, când în oraş s-a intrat pe bază de parolă. Ștefan spune că niciun membru al PSD Dâmbovița nu a lucrat la organizarea mitingului respectiv, care i-a învrăjbit pe oameni împotriva PSD.

Parlamentarul mai vorbeşte şi despre ameninţări la adresa aleşilor locali ai PSD, fără a preciza însă cine anume le face dar mai spune că aceste grupuri vorbesc despre proiecte de investiții în județ, deși nu au nicio calitate.

“PSD Dâmboviţa este al pesediştilor dâmboviţeni, este al oamenilor, al românilor şi nu voi lăsa niciodată ca PSD Dâmboviţa să fie al unei găşti care vrea să controleze partidul. Un alt lucru extrem de grav, s-au format echipe din interiorul şi din exteriorul partidului pentru a urmări colegi de partid, ceea ce nu s-a întâmplat niciodată în istoria organizaţiei PSD Dâmboviţa. S-au creat grupuri de presiune care ameninţă primarii, consilierii locali, consilierii judeţeni şi chiar şi alte persoane fără determinare politică la nivelul judeţului nostru. Aceste echipe fac discuţii în cadrul organizaţiei şi la nivelul judeţului, contrar nestatutare, despre proiecte de investiţii din judeţ, aceste discuţii fiind făcute de oameni care nu au nicio calitate în partidul nostru sau în statul român”, a mai afirmat Corneliu Ştefan.

Deputatul a precizat că rămâne membru PSD şi că va “lupta pentru toate obiectivele de la nivelul judeţului şi pentru mandatul încredinţat de dâmboviţeni”. Acesta le-a cerut colegilor săi să salveze organizație PSD Dâmbovița.