ADVERTISEMENT
News

Demisie la Digi 24. Elena Vijulie Tănase a plecat de la postul deținut de RCS RDS. Motivul pentru care a luat această decizie

Autor: Alexa Serdan | 29.07.2020 | 13:10
Demisie la Digi 24. Elena Vijulie Tănase a plecat de la postul deținut de RCS RDS. Motivul pentru care a luat această decizie
Demisie la Digi 24. Elena Vijulie Tănase a plecat de la postul deținut de RCS RDS. Motivul pentru care a luat această decizie. Sursa foto: captură video Youtube

Elena Vijulie Tănase, unul dintre cei mai vechi jurnaliști de la postul de televiziune Digi 24, anunțat pe o rețea de socializare că a plecat de la postul deținut de RCS RDS. Întrebată despre motivul pentru care a luat această decizie, prezentatoarea a mărturisit că este vorba de o decizie amânată.

ADVERTISEMENT

Renumita jurnalistă pleacă de la acest canal de televiziune după 8 ani, după ce în ultima perioadă s-a ocupat de revista presei internaționale. Contactată de paginademedia.ro, Elena Vijulie Tănase a declarat că se va concentra pe proiecte de film documentar și istorie recentă.

„Este o demisie amânată, în sensul că proiectele mele legate de film documentar și istorie recentă cereau acest lucru. Pandemia a cerut cumva prezența mea ca jurnalist, astfel că am amânat aceste proiecte”, a spus celebra jurnalistă, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT

Ce va face de acum înaintea Elena Vijulie Tănase. Ce domeniu va alege

„În pandemie, am prezentat revista presei internaționale, a fost propunerea mea să fac această rubrică. Am simțit această nevoie pentru publicul din România”, a completat fosta prezentatoare de la Digi 24.

Elena Vijulie Tănase va putea fi văzută pentru ultima oară pe post duminică, 2 august, când are loc ultima ediție de revistă. Cât despre proiectele pe care le va desfășura mai departe, prezentatoarea a mărturisit că are mai multe idei, iar în perioada următoare o va alege pe cea potrivită pentru că toate necesită mult timp.

ADVERTISEMENT

„Cred că Digi 24 mi-a oferit tot ce îmi putea oferi și a venit momentul să merg mai departe, în acest an. Am mai multe proiecte, iar fiecare în parte reclamă foarte mult timp. În următoarele săptămâni mă voi gândi care este cel mai potrivit pentru anul următor”, a mai spus aceasta.

Motivul pentru care jurnalista a demisionat de la Digi 24

Jurnalista a precizat că are un proiect pe partea de istorie recentă care se află în stadiu incipient, dar nu a dat prea multe detalii. Nu se știe sigur dacă acesta este planul pe care Elena Vijulie se va axa în anul următor pentru că simte nevoia să mai reflecte asupra acestui aspect.

ADVERTISEMENT

Cât despre motivul pentru care a ales să demisioneze după 8 ani petrecuți în echipa de la Digi 24, prezentatoarea a ținut să sublinieze faptul că-și dorea de foarte mult timp o schimbare de ordin profesional, iar acum a venit momentul să facă acest pas.

„Nu aș vrea să fie public acum, pentru că e într-un stadiu incipient. Pot spune că este vorba de istorie recentă, dar nu știu sigur dacă pe acesta voi merge în perioada următoare. Este o perioadă de gândit acum. 

ADVERTISEMENT

Personal, cred că am nevoie de altă ambianță profesională. În mod cert, am nevoie de o schimbare. Cred că pandemia ne ajută pe toți să ne vedem mai clar prioritățile”, a mai precizat Elena Vijulie Tănase.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!