News

Demisie din Pro România! A plecat, chiar dacă a fost adusă cu laude de Victor Ponta

15.06.2019 | 15:41
Demisie din Pro Romania A plecat chiar daca a fost adusa cu laude de Victor Ponta

Probleme pentru fostul premier, Victor Ponta. Asta după ce una dintre persoanele pe care le-a adus cu surle și trâmbițe în Pro România a decis să își dea demisia din partid. Este vorba de Ionela Dancu, mamă care a născut tripleți și care a devenit cunoscută pentru că a dat în judecată guvernul în 2015, chiar în timpul în care Ponta era conducătorul Executivului. Dancu este consilier local independent în orașul Aiud și a decis să își dea demisia din Pro România, la scurt timp după ce a intrat în partidul lui Ponta.

Demisie de marcă din Pro România! Ce s-a întâmplat cu omul adus de Victor Ponta

Ionela Dancu a decis să demisioneze din Pro România după ce a acuzat partidul că nu se ține de doctrina ideologică și face alianțe cu partidele de centru dreapta. Asta și pentru că primarul din Aiud căruia i se opune este membru PNL.

“PRO România- centru stânga. PNL, USR, PMP -centru dreapta . În alianță. Cine mai are puțină politică în colțul gurii? Să nu vă mai aud la următoarele candidaturi că unii-s mai politicieni ca alții sau mai breji. Este loc pe pământ pentru toată lumea și trebuie respectat si votat OMUL, CANDIDATUL, NU PARTIDUL! PRO România Alba, mi-ai dorit mazilirea.”Ghinion”, mi-ai dat seama și am plecat eu. Nu fac cârdasie cu acest primar băsist ( PDL) PNL Aiud. Consilier local independent”, scrie Ionela Danciu pe facebook.

Ionela Danciu și-a dat demisia din Pro România, chiar dacă a fost adusă cu surle și trâmbițe de Victor Ponta
Ionela Danciu și-a dat demisia din Pro România, chiar dacă a fost adusă cu surle și trâmbițe de Victor Ponta *foto: captură facebook

Victor Ponta o adusese pe Danciu în Pro România

În momentul în care consilierul independent de Aiud a fost adus în Pro România, Victor Ponta a exultat pe facebook:

„Noua noastră colegă și parteneră în bătălia ProRomânia!!! Ionela Danciu nu este doar mamă de tripleți / nu este doar un om implicat în viața publică a orașului Aiud / nu este doar consilier local independent cu 17% din voturi ( fără sprijinul niciunui partid) / nu este doar părintele care a dat în judecată Guvernul când eram Prim Ministru și mi-a atras atenția și mi-a deschis ochii asupra unor grave nereguli din administrația publică ( pe care atunci o conduceam) / este o luptătoare pentru o România mai bună!”, anunța Ponta în urmă cu trei luni.

Ionela Danciu a câștigat un lung șir de procese cu statul român, de pe urma cărora a obținut retroactiv indemnizația pentru toate cele trei fiice ale sale. Acum ea a părăsit Pro România lui Victor Ponta și a redevenit consilier independent la Aiud.