Fotbal intern

Goian atacă: “Cum şi-a permis să arunce banderola sfântă a Stelei!?”

Denis Alibec a fost făcut praf de Dorin Goian. Căpitanul roş-albştrilor, Denis Alibec a ajuns să nu mai poată să îşi controleze sub nici o formă ieşirile nervoase de la echipă, iar Nicolae...
15.10.2017 | 00:07
Goian ataca Cum sia permis sa arunce banderola sfanta a Stelei

Denis Alibec a fost făcut praf de Dorin Goian. Căpitanul roş-albştrilor, Denis Alibec a ajuns să nu mai poată să îşi controleze sub nici o formă ieşirile nervoase de la echipă, iar Nicolae Dică şi Gigi Becali au decis să nu mai tolereze sub nici o formă derapajele de comportament a celui care omanii din fotbal l-au considerat unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti din Liga 1 Betano. Astfel, după ce “Dicanio” a decis să îl excludă pe acesta din lot, vezi detalii fostul său coleg de la FCSB, Dorin Goian a salutat această decizie şi l-a pus la colţ pe Alibec.

Am urmărit cu mare atenţie derapajele pe care Denis Alibec le-a avut până acum la Steaua, dar vineri seară acest băiat a întrecut orice limită. Salut din start decizia lui Dică. Cu un asemea om nu ai cum să lucrezi dacă el nu respectă antrenorul, patronul, suporterii şi nu în ultimul rând pe Meme Stoica. Nu poţi să faci aşa ceva. Pâi cum îţi permiţi tu să arunci banderola sfântă a Stelei pe teren? Pentru echipa asta Mirel Rădoi şi-a vărsat sângele. Pentru echipa asta noi am făcut în 2006 tot ce a fost posibil omeneşte să ajungem în semifinalele Cupei UEFA. Şi nu uitaţi că am fost doar la câteva minute de marea finală.”, şi-a început discursul Goian.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

“Denis Alibec nu respectă fotbalul!”

Însă Dorin Goian nu s-a oprit doar aici cu atacul asupra lui Alibec şi a vorbit şi despre cum vede el viitorul acestui fotbalist.Alibec are potenţial uriaş, dar are mari probleme pe care dacă nu şi le rezolvă cât de repede, atunci nu o să îl mai transfere nimeni în străinătate. Să fiţi siguri că de prostiile pe care el le face pe teren şi în vesitar o să afle toată lumea. Eu îl sfătuiesc pe Denis să se potolească o dată, deoarece aşa cum se comportă acum el dă dovadă că nu respectă fotbalul. Nu îl respectă pe Gigi Becali, iar acest om a făcut multe pentru el din toate punctele de vedere. Banderola pe care el a aruncat-o pe teren, Gigi i-a luat-o lui Pintilii şi i-a dat-o lui Alibec. Cum credeţi că s-a simţit Pintilii? Aşa îi mulţumeşte acum Denis Alibec lui Gigi Becali?

Alibec trebuie să înţeleagă că fotbalul a mers mai departe şi fără Hagi, Lăcătuş, Rădoi şi alţi foşti mari fotbalişti ai României şi ai Stelei. Aşa că staţi liniştiţi că fotbalul merge mai departe şi fără Denis Alibec. Este păcat, dar nu ai ce să îi faci dacă el nu înţelege omeneşte. Alibec a crezut că dacă a marcat şi el câteva goluri prin Liga 1 cota lui reală este de 20 de milioane de euro? S-a înşelat amarnic. Dică este la început de carieră şi nu îi va permite ca Alibec să îşi bată joc de munca lui şi munca jucătorilor la Steaua”, a încheiat Goian.