Fotbal international

Denis Alibec a primit verdictul după accidentare! Cât va lipsi atacantul lui Dan Petrescu

20.01.2021 | 22:39
Denis Alibec a primit verdictul dupa accidentare Cat va lipsi atacantul lui Dan Petrescu
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei Kayserispor, Denis Alibec, a primit verdictul după accidentarea din meciul cu Istanbul Bașakșehir și va lipsit între două și trei săptămâni de pe teren.

Dan Petrescu se află la primul succes la noua sa formație, Kayserispor, iar Alibec a fost decisiv reușind să marcheze o ”dublă”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul român a declarat în repetate rânduri că îl apreciază mult pe  Alibec pe care îl consideră cel mai bun atacant din România. El nu a ascuns faptul că l-ar fi dorit la CFR Cluj, chiar înainte ca atacantul să semneze cu cei de la Kayserispor.

Verdict dur pentru Denis Alibec după accidentarea din meicul cu Bașakșehir

Dan Petrescu a reușit să îl resusciteze pe internaționalul român, iar asta s-a văzut în confruntarea cu Istanbul Bașakșehir, campioana en-titre a Turciei. Atacantul român a marcat primele sale goluri în campionat și turcii au uitat deja prestațiile modeste din ultimele luni.

ADVERTISEMENT

Însă, pentru Denis Alibec meciul cu Bașakșehir a fost și unul cu ghinion pentru că s-a accidentat la scurt timp după ce a înscris golul doi, iar verdictul este unul dur pentru atacantul care părea că a intrat în formă.

Conform TRT Spor, atacantul formației Kayserispor va lipsi de pe teren între două și trei săptămâni. ”Deși starea de sănătate a lui Denis Alibec, care a fost accidentat în meciul cu Bașakșehir, va fi aflată abia după RMN, se preconizează că va sta departe de teren cel puțin 2-3 săptămâni”, a scris pe rețelele de socializare Mustafa Tokgoz, purtătorul de cuvânt al formației turce.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, Alibec va lipsi la partidele de campionat cu Fenerbahce Istanbul, Kasimpașa, Alanyaspor și Erzurumspor, dar tehnicianul Dan petrescu speră să-l aibă la dispoziție pentru întâlnirea cu Ankaragucu din 13 fenruarie.

La finalul victoriei cu Istanbul Bașakșehir, Dan Petrescu a venit la interviuri extrem de euforic și a oferit o reacție spumoasă atunci când i s-a spus că adversarul a avut o posesie zdrobitoare.

ADVERTISEMENT

După succesul în fața fostei campioane, care a scos echipa de pe locurile retrogradabile, jucătorii de la Kayserispor au pornit petrecerea în vestiar. Unul dintre cei mai vocali fotbașiti a fost fundașul român Cristi Săpunaru, care este și unul dintre căpitanii formației.

ADVERTISEMENT
Tags: