Fotbal intern

Detalii despre Alibec. Joacă împotriva lui FC Botoşani?

Denis Alibec a revenit la antrenamentele celor de la FCSB, dar nu s-a pregătit la intensitate maximă. În cursul zilei de sâmbătă Nicolae Dică o să decidă dacă o să îl oprească sau nu în lot pe atacantul său pentru meciul cu Botoşani.
08.12.2017 | 18:19
Detalii despre Alibec Joaca impotriva lui FC Botosani

Denis Alibec nu scapă de ghinioanele cu accidentările, iar din acest motiv în ultima perioadă internaţionalul vicecampionilor a jucat foarte puţin şi extrem de slab. Astfel, după ce a acuzat probleme la genunchi după prima repriză cu Juventus Bucureşti, atunci când a fost şi schimbat,  atacantul roş-albaştrilor nu a fost oprit în lot pentru meciul cu Lugano.

Dar la şedinţa de pregătire de vineri, Denis Albec a revenit la antrenamente însă nu s-a pregătit la intensitate maximă. Cu toate acestea Nicolae Dică speră să îl oprească în lot pentru partida cu FC Botoşani dacă fotbalistul său va reuşi să antreneze normal în cursul zilei de sâmbătă. Patronul Stelei doreşte ca în această iarnă să găsească o echipă în străinătate unde să îl vândă pe atacantul transferat pentru 2 milioane de la Astra.

Denis Alibec a primit o ofertă din Anglia

În urmă cu ceva timp Gigi Becali deja a primit o ofertă de la o e echipă din Liga a doua din Anglia, dar din cauza formei slabe pe care Alibec o are acum aceasta nu este de acord cu varianta respectivă. Suma care i s-ar fi oferit finanţatroului vicecampionilor este de 4.000.000 de euro.  Contactat de către FANATIK. RO patronul celor de la FCSB a mărturisit care sunt intenţiile sale.

Alibec trebuie să se gandeasca doar la fotbal. Nu mă mai intrebaţi de sume şi de alte lucruri că ştiu eu ce am de facut. Alibec mai intai de toate trebuie sa joace fotbal. Voi nu vedeţi că nu mai joacă şi stă mai mereu accidentat? În aşa fel îi va fi greu să se transfere la o echipă din străinătate, dar nu o să mă apuc eu să fac acum cu voi prin presă transferul lui Alibec, a încheiat Gigi Becali.