Sport

Denis Alibec, accidentare după doar 20 de minute din CFR Cluj – Young Boys! Ratează returul de la Berna

Denis Alibec s-a accidentat după doar 20 de minute din CFR Cluj - Young Boys Berna. A fost înlocuit și va rata meciul retur de peste o săptămână.
04.08.2021 | 00:30
Denis Alibec accidentare dupa doar 20 de minute din CFR Cluj  Young Boys Rateaza returul de la Berna
ADVERTISEMENT
03-08-2021
21:37

Denis Alibec ratează returul de la Berna cu Young Boys

La finalul partidei tur cu Young Boys, terminată 1-1, antrenorul clujean Marius Șumudică a vorbit și despre accidentarea suferită în prima repriză de Denis Alibec. După spusele tehnicianului, atacantul are șanse minime să evolueze în returul de la Berna.

„Denis a simțit ceva la inghinal, unde a fost operat, a trebuit să îl scot. Și acolo a fost o problemă, am pierdut din calitate, am pierdut din jucătorul care putea să facă diferența în 1 la 1, să primească între linii, asta este…

Sub nicio formă nu cred că poate fi recuperat pentru retur. Trebuie să facă niște analize, probabil un RMN sau ceva de genul ăsta, dar nu cred. Când ai ceva muscular, e greu. Nici nu pot să risc să îl distrug. Se vede și la el lipsa de jocuri, anul trecut nu a evoluat foarte mult. 

Acum l-am băgat la două zile distanță, când nu ai fonduri, nu ai baza, e greu. A făcut 10 zile de pregătire în Turcia și l-am adus aici, a dat gol cu Târgoviște, dar astăzi l-am pierdut”, a spus Marius Șumudică.

 

Atacantul CFR-ului a fost activ în perioada în care a fost pe teren și a încercat să își ajute coechipierii atât în fază ofensivă, cât și în fază defensivă.

Într-un moment al jocului, în care elvețienii aveau posesia mingii, Denis Alibec a încercat să recupereze balonul, însă după această încercare s-a prăbușit pe teren și a făcut semn să fie schimbat.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec, accidentare după doar 20 de minute din CFR Cluj – Young Boys

Denis Alibec s-a accidentat în prima repriză a duelului din „Gruia” dintre CFR Cluj și Young Boys Berna, mai exact atacantul a jucat doar 20 de minute, accidentându-se la o fază care nu anunța nimic special, fiind înlocuit în cele din urmă cu Adrian Păun.

Denis Alibec fusese unul dintre cei mai activi jucători trimiși de Marius Șumudică în teren, atacantul luptându-se pentru fiecare minge, însă tot într-un moment în care a încercat să recupereze o minge, s-a accidentat, ținându-se de coapsă în momentul în care doctorii au intrat pe teren.

ADVERTISEMENT

Dacă este vorba despre mai mult decât o contracție musculară, Denis Alibec poate rata returul din Elveția. Un motiv pentru accidentarea sa bruscă poate fi pusă pe seama că nu a făcut pregătirea de vară cu echipa, el fiind de doar două săptămâni la CFR Cluj.

Campioana României a deschis scorul rapid împotriva elvețienilor, Cristi Manea reușind să marcheze în urma unei faze fixe, care a destabilizat apărarea lui Young Boys.

ADVERTISEMENT
  • 30 de ani este vârsta lui Denis Alibec

Denis Alibec, „bântuit” de accidentări

Denis Alibec a fost de-a dreptul „bântuit” de accidentări, fapt pentru care nu a jucat la un potențial maxim nici în perioada petrecută la FCSB, când a avut probleme cu pubalgia.

Nici în ultimul sezon, pe care Alibec l-a jucat în Turcia, la Kayserispor, formație de care încă aparține, nu a scăpat de probleme. După un meci bun contra lui Istanbul Bașakșehir, în care marcase o „dublă”, sub comanda lui Dan Petrescu, Denis Alibec a fost scos pe targă în minutul 77 al confruntării.

ADVERTISEMENT

Ulterior, doctorii echipei l-au trimis să se opereze la o clinică din Spania, în zona inghinalilor, atacantul fiind scos din joc timp de trei luni în urma intervenției chirugicale.

Denis Alibec a fost eroul CFR-ului în utlimul meci din Liga 1, el fiind autorul unicului gol al partidei cu Chindia Târgoviște, fiind felicitat de Mariuș Șumudică la finalul partidei.

Partida cu Young Boys Berna, din turul III preliminar al Champions League, este a treia partidă jucată de Denis Alibec de la venirea în „Gruia”.

  • 1.100.000 de euro este cota de piață a lui Denis Alibec, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: