Denis Alibec, apărat de Adi Mutu: “Capul sus, să reziste”

Mirela Apostol   
in Liga 1 Betano
16/05/2018, 17:52
Denis Alibec, apărat de Adi Mutu: “Capul sus, să reziste”
Denis Alibec, apărat de Adi Mutu

Denis Alibec, apărat de Adi Mutu, după ce Gigi Becali a anunţat că atacantul va pleca de la FCSB.

Antrenorul celor de la FC Voluntari a vorbit despre conflictul care există între jucătorul şi antrenorul de la viceampioana României şi încearcă să-ş îmbărbăteze pe Denis Alibec: “Am citit în presă despre episodul cu Dică. A greşit dacă a făcut aşa. În vestiarul englezilor era scris că antrenorul are întotdeauna dreptate.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Denis Alibec, apărat de Adi Mutu: “Să reziste şi să meargă mai departe”

Niciodată nu va câştiga un jucător lupta cu antrenorul. Sau foarte rar, poate doar dacă te cheama Neymar. Denis trebuie să stea liniştit, să revină la forma lui, dar asta nu se poate întâmpla decât cu sacrificii, trebuie să se analizeze bine şi să vadă unde a greşit. Să elimine erorile pentru că e pacat de talentul lui. Dacă mai continua aşa, nu îl văd bine.

Eu am mai vorbit cu el, îmi e şi simpatic ca baiat. Capul sus, sunt momente prin care un jucător poate trece. Ştiu că e un băiat ambiţios, cred că dacă i se va acorda puţină încredere şi dacă va lucra puţin la moral, îşi poate reveni. Şi-a pierdut încrederea, se mai întâmpla asta la sportivi, dar fotbalul nu l-a uitat. La Steaua nu te aşteaptă nimeni, ai concurenţă. Să reziste şi să mearga mai departe. Capul sus”, a spus Mutu, citat de PROX.

Denis Alibec l-a supărat din nou pe Nicolae Dică, după ce au avut un schimb dur de replici. Atacantul a fost lăsat acasă la meciul de la Craiova, ca o pedeapsă pentru modul în care i-a vorbit lui Dică, iar din sezonul următor nu va mai juca la FCSB:

“Bravo lui Dică, a demonstrat că nu este un antrenor fricos. O să plece Alibec şi Dică rămâne antrenor. Nu este o luptă între ei. Ca el să facă treabă, Alibec trebuie să plece. Am dat azi o hârtie, 1,7 milioane de euro cer. Nu vreau patru miliioane. Dacă nu se rezolvă, îmi pare rău. La revedere cu cocoloşeala. Să se antreneze separat. La revedere. Nu stă nimeni la cheremul lui Alibec, Îl strică şi pe Coman. Vasi a decis ca Dică să rămână. Ne-a mâncat zilele Alibec”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

 

 

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×