Şumi îl apără pe Alibec. Sfat pentru atacant. “Eu aşa aş face!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
23/03/2018, 07:40
Şumi îl apără pe Alibec. Sfat pentru atacant. “Eu aşa aş face!”

Denis Alibec a avut o reacţie nervoasă în timpul meciului CFR Cluj – FCSB, scor 1-1, atunci când Nicolae Dică a decis să-l înlocuiască – vezi aici detalii. Marius Şumudică, fostul antrenor al atacantului la Astra Giurgiu, susţine că Alibec nu i-a răspuns urât tehnicianului de la FCSB şi că sunt alţi fotbalişti care se supără şi nu mai sunt criticaţi de către oficialii “roş-albaştrii”. Mai mult, Marius Şumudică îl sfătuieşte pe internaţionalul român să rămână în Liga 1 Betano şi să demonstreze că este cel mai bun vârf din România.

“Eu l-am văzut pozitiv pe Alibec. El nu i-a răspuns urât lui Dică. E un tip sufletist, care îşi dorea mai mult. Probabil credea că fiind în 10 oameni putea rămâne în teren şi să facă mai mult. Cred că sunt şi alţi jucători care se supără şi nu sunt criticaţi. Dacă aş fi în locul lui n-aş pleca, aş rămâne aici şi aş demonstra că sunt cel mai bun vârf din România”, a spus Marius Şumudică pentru o emisiune de sport.

Nu ar spune “nu” unei oferte de la FCSB

Marius Şumudică a comentat şi în legătură cu posibilitatea să ajungă să o antreneze pe FCSB. “În viaţă orice e posibil, ei au antrenor, eu mai am un an de contract în Turcia. Vreau să am rezultate pozitive. Am ajuns la un nivel destul de ridicat”, a încheiat Şumi. 

Închide ×