Fotbal international

Denis Alibec ar putea ajunge în iarnă la Al Shabab. Ce sumă au pregătit arabii pentru atacantul Astrei Giurgiu

29.09.2018 | 20:37
Denis Alibec ar putea ajunge in iarna la Al Shabab Ce suma au pregatit arabii pentru atacantul Astrei Giurgiu

Denis Alibec ar putea ajunge în perioada de mercato din iarnă la Al Shabab, echipă antrenată de Marius Şumudică şi la care mai evoluează doi fotbalişti alături de care a jucat la Astra Giurgiu şi FCSB, Constantin Budescu şi Valerică Găman.

“Şumi” a comentat în legătură cu posibilitatea ca Denis Alibec să plece de la Astra Giurgiu la Al Shabab în iarnă şi a explicat în ce condiţii s-ar putea face transferul internaţionalului romnân în vârstă de 27 de ani. Marius Şumudică susţine că gruparea din Arabia Saudită are mai mult scouteri care se ocupă de căutarea jucătorilor, dar că el şi cu preşedintele clubului au ultimul cuvânt. Mai mult, tehnicianul român susţine că patronul lui Al Shabab e dispus să investească o sumă mare în tranferuri.

Presa din Arabia Saudită scrie că Denis Alibec poate ajunge în iarnă la Al Shabab. Ce zice “Şumi”

“Deocamdată nu se pune problema unui transfer. Am zis că e unul dintre jucătorii care ar putea face obiectul unui transfer, dar nu am zis că îl voi transfera mâine. Depinde de evoluţiile lui. Noi avem 6 scouteri la club care nu dorm nopţile. Stau şi se uită la meciuri de pe toate continentele şi fac fişe cu imagini, cu tot. Apoi eu am ultimul cuvânt. Eu şi preşedintele. Nu pot să spun că-l iau pe Alibec mâine sau nu îl iau. Sunt mulţi jucători urmăriţi. Patronul clubului vrea să investească foarte mult în ianuarie, pentru că el a venit după primele două etape. Tot timpul eşti într-un test aici, atât ca antrenor, cât şi ca jucător. Dacă nu corespunzi, în următoarea fereastră de transferuri te schimbă”, a spus Marius Şumudică la o emisiune de sport.

Denis Alibec se bucură alături de coechipierii săi după un gol înscris de Astra Giurgiu în partida cu Dinamo Bucureşti
Bucuria lui Denis Alibec după un gol înscris de Astra Giurgiu în meciul cu Dinamo Bucureşti

Conform presei din Arabia Saudită, oficialii lui Al Shabab sunt pregătiţi să plătească Astrei Giurgiu nu mai puţin de 3 milioane de euro pentru transferul lui Denis Alibec. Pentru Constantin Budescu, arabii au plătit 2.500.000 de euro în perioada de mercato din vară, deşi clauza mijlocaşului era de 3.000.000 de euro.