Cât de motivat va fi Alibec cu Lazio: “Are poliţe de plătit!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
05/02/2018, 19:17
Cât de motivat va fi Alibec cu Lazio: “Are poliţe de plătit!”

Impresarul lui Denis Alibec a vorbit despre motivaţia suplimentară pe care atacantul o va avea la dubla cu Lazio din şaisprezecimile Europa League. Florin Lovin a dezvăluit că acesta va avea ambiţia să le demonstreze italienilor că putea să facă faţă în Serie A. 

“Alibec are bilanţ bun în cupele europene. Sperăm sau cel puţin eu sper să joace şi să o facă cânt mai bine. El are şi ceva ambiţii legate de Italia pentru că a fost acolo şi nu a reuşit să se impună nici la Inter, nici la Bologna”, a spus Florin Lovin la Telekomsport. 

“Denis Alibec nu se mai gândeşte la transfer!”

Lovin a dezvăluit că mult discutatul transfer în străinătate al lui Alibec nu mai e de actualitate în acest moment nici măcar în mintea atacantului. Alibec a fost aproape să plece de la FCSB după meciul din preliminariile Champions League cu Sporting, atunci când era în vârf de formă, însă transferul său în Anglia a căzut din cauză că actele nu au putut fi perfectate înainte de finalizarea perioadei de transferuri. 

“Acum e greu să vorbim de o revenire în Italia. Cred că unui jucător care nu reuşeşte la două, trei echipe dintr-un campionat i se duce vorba şi apoi e greu să se mai întoarcă acolo. Însă el probabil în momentul de faţă şi-a luat gândul de la un transfer”, a mai spus Lovin. 

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.