Dică dezvăluie discuţiile cu Alibec: “Are probleme cu greutatea!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
07/02/2018, 20:19
Dică dezvăluie discuţiile cu Alibec: “Are probleme cu greutatea!”

Denis Alibec nu va evolua împotriva celor de la CFR Cluj în derby-ul de clasament din etapa următoare. Atacantul a marcat la Mediaş însă a încasat un cartonaş galben şi va fi suspendat. Dică spune că nu e supărat pe Alibec din acest motiv, însă vorbeşte despre problemele cu greutatea ale acestuia, anunţate în premieră de FANATIK.RO (TOATE DETALIILE AICI)

“Pe Alibec nu sunt supărat, el a luat galbenul acela din dorinţa de a-şi ajuta echipa. Am vorbit cu Denis de multe ori, dar astea sunt discuţiile mele private cu jucătorii. A avut momente bune şi în cantonament, şi la meciul cu Mediaş. Are o problemă cu greutatea în acest moment, dar a început să slăbească şi sper să ajungă la greutatea optimă”, a spus Dică la o televiziune de sport. 

Denis Alibec poate intra cu Lazio

Următorul meci pentru Alibec ar putea fi cel din Europa League, împotriva lui Lazio. Nicolae Dică a vorbit şi despre această partidă, spunând că are încredere că echipa sa poate să câştige. 

“Am o stare pozitivă referitor la meciul cu Lazio, nu am teamă de nimeni. Întâlnim o echipă foarte puternică, eu gândesc pozitiv că putem scoate un rezultat bun”, a încheiat Dică. 

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari 0-0. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Gazdele, aproape de gol

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.