Dică dezvăluie discuţiile cu Alibec: "Are probleme cu greutatea!"

Denis Alibec, FCSB, Nicolae Dica

Nicolae Dică a vorbit despre faptul că Denis Alibec nu e în cea mai bună formă fizică. Toate declaraţiile despre atacantul FCSB

Denis Alibec nu va evolua împotriva celor de la CFR Cluj în derby-ul de clasament din etapa următoare. Atacantul a marcat la Mediaş însă a încasat un cartonaş galben şi va fi suspendat. Dică spune că nu e supărat pe Alibec din acest motiv, însă vorbeşte despre problemele cu greutatea ale acestuia, anunţate în premieră de FANATIK.RO (TOATE DETALIILE AICI)

"Pe Alibec nu sunt supărat, el a luat galbenul acela din dorinţa de a-şi ajuta echipa. Am vorbit cu Denis de multe ori, dar astea sunt discuţiile mele private cu jucătorii. A avut momente bune şi în cantonament, şi la meciul cu Mediaş. Are o problemă cu greutatea în acest moment, dar a început să slăbească şi sper să ajungă la greutatea optimă", a spus Dică la o televiziune de sport. 

Denis Alibec poate intra cu Lazio

Următorul meci pentru Alibec ar putea fi cel din Europa League, împotriva lui Lazio. Nicolae Dică a vorbit şi despre această partidă, spunând că are încredere că echipa sa poate să câştige. 

"Am o stare pozitivă referitor la meciul cu Lazio, nu am teamă de nimeni. Întâlnim o echipă foarte puternică, eu gândesc pozitiv că putem scoate un rezultat bun", a încheiat Dică.