Sport

Denis Alibec are speranțe mari după Farul – FC Voluntari 2-1: „Încă nu am realizat mai nimic, e abia primul gol!”

Denis Alibec are speranțe mari în ceea ce privește viitorul său la Farul după meciul bun pe care l-a făcut împotriva lui FC Voluntari, scor 2-1, partidă în care a marcat un gol.
22.08.2022 | 21:49
Denis Alibec are sperante mari dupa Farul  FC Voluntari 21 Inca nu am realizat mai nimic e abia primul gol
Denis Alibec are speranțe mari după Farul - FC Voluntari. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Suporterii „marinarilor” i-au scandat numele spre finalul meciului, fiind încântați de evoluția atacantului, mai ales că Farul a trecut pe primul loc în clasamentul din SuperLiga 1.

Denis Alibec are speranțe mari după Farul – FC Voluntari

Denis Alibec este cu gândul la viitor și are speranțe mari după evoluția foarte bună pe care a avut-o în Farul-FC Voluntari, în care a reușit un gol superb de la 30 de metri.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte obosit, nu am mai jucat 90 de minute de mai bine de șase luni. Mă bucur că am ajutat echipa să câștige  și ne bucurăm că jucăm foarte frumos și că adunăm puncte.

Sperăm să umplem stadionul, pentru că jucăm un fotbal foarte, foarte bun”.

„În prima repriză nu am reușit să ne impunem, dar în a doua repriză ne-am revenit și puteam marca chiar mai mult de două goluri.

ADVERTISEMENT

Sunt acasă și e normal să dau totul aici, pentru că aici m-am apucat de fotbal. Era și familia mea în tribune, era domnul Hagi, a fost o bucurie mare”, a continuat Alibec.

„Gică Hagi era singurul care mă putea ajuta acum!”

„Gică Hagi e singurul care mă putea ajuta acum, de aceea am ales să vin aici. Eu nu am realizat mai nimic acum, este abia primul gol și sper să continui pe același drum.

ADVERTISEMENT

Am făcut o partidă foarte bună! Toți jucătorii și-au dat viața pe teren și s-a văzut acest lucru. Am slăbit mult, dar nici înainte nu eram gras. Unii oameni din fotbal aruncau cu vorbe în jucători și după”, a continuat Denis Alibec.

„Sperăm să fim la fel de bine și la următoarele meciuri, pentru că jucăm un fotbal bun și pentru că suntem un grup unit”, a mai spus atacantul Farului.

ADVERTISEMENT

Farul Constanța este pe primul loc în SuperLiga 1, cu 12 puncte acumulate în primele șase etape jucate.

ADVERTISEMENT