Fotbal intern

Denis Alibec are viaţă bună la Astra Giurgiu. Cum a fost surprins atacantul. Nu mai ţine cont de kilograme. Foto

21.08.2018 | 11:14
Denis Alibec are viata buna la Astra Giurgiu Cum a fost surprins atacantul Nu mai tine cont de kilograme Foto

Denis Alibec are viaţă bună la Astra Giurgiu. După ce atacantul a fost eliminat în meciul cu Dunărea Călăraşi şi a fost anunţat de oficialii fostei campioane a României că o să fie amendat cu 2.000 de euro pentru că a primit cartonaşul roşu în etapa a 5-a din Liga 1 Betano, acesta nu a mai ţinut cont de kilogramele în plus şi s-a bucurat de o tavă plină cu friptură. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS.

După ce Astra Giurgiu a remizat cu Dunărea Călăraşi, scor 1-1, pe stadionul “Marin Anastasovici”, în etapa a 5-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, jucătorii fostei campioane a României au primit voie de la Marius Măldărăşanu, antrenorul Astrei Giurgiu, să facă un grătar pentru a petrece timp împreună.

Denis Alibec are viaţă bună la Astra Giurgiu

Denis Alibec, Azdren Llullaku, Claudiu Belu, Florin Bejan şi Neluţ Roşu au întreţinut atmosfera la întâlnirea organizată la baza din Ploieşti. De la masă nu a lipsit nici noul transfer al Astrei Giurgiu, portarul portughez Miguel Santos, cel care a semnat cu formaţia din Giurgiu un contract valabil pe patru sezoane.

Denis Alibec a fost eliminat cu un sfert de oră înainte ca arbitrul central Cătălin Busi să fluiere finalul partidei dintre Astra Giurgiu şi Dunărea Călăraşi, echipă care a promovat în Liga 1 Betano după sezonul 2017 – 2018 din Liga a 3-a. Atacantul care a ajuns la fosta campioană a României în perioada de mercato din această vară a fost avertizat prima dată în minutul 64, dar nu s-a potolit. Astfel, internaţionalul român în vârstă de 27 de ani a văzut cel de-al doilea cartonaş galben în minutul 74 şi a fost trimis la vestiare de către centralul Cătălin Busi.

Jucătorii de la Astra Giurgiu au petrecut împreună după remiza cu Dunărea Călăraşi
Imaginea postată de site-urile de socializare de Llullaku. Denis Alibec a petrecut alături de coechipierii săi de la Astra Giurgiu

Claudiu Belu le-a creat şi el probleme oficialilor de la Astra

Denis Alibec nu este singurul jucător care a fost penalizat în ultima perioadă de oficialii Astreu Giurgiu. Claudiu Belu a fost scos din lot în urma unui scandal pe care l-a avut cu Ioan Niculae. La finalul sezonului 2017 – 2018, Belu a fost cel mai vocal dintre jucătorii care şi-au cerut primele pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1 Betano, fapt care nu i-a convenit patronului. Acesta a fost scos din lotul giurgiuvenilor pentru meciul cu FCSB, iar fotbalistul s-a dus într-un club de noapte alături de o domnisoară brunetă care i-a făcut marcaj toată noaptea.

Astra i-a oferit un salariu de 20.000 de euro pe lună

Ioan Niculae a plătit 1.400.000 de euro pentru ca Denis Alibe să revină la Astra Giurgiu în această vară. Fostul atacant al FCSB-ului încasează la fosta campioană a României un salariu lunar de 20.000 de euro, al fel cum primea şi la gruparea “roş-albastră”. Cotat de site-urile de specialitate la 1.000.000 de euro, Denis Alibec a semnat cu formaţia din Giurgiu un contract valabil până în vara anului 2021. În sezonul 2018 – 2019, atacantul a jucat în trei meciuri şi nu a înscris niciun gol.

Pe parcursul carierei a mai evoluat la echipe precum Inter Milan, Bologna FC 1909, Bologna Primavera, KV Mechelen, Farul Constanţa, FC Viitorul Constanţa, FCSB şi Astra Giurgiu. Denis Alibec a debutat la echipa naţională a României pe 11 octombrie 2015, atunci când “tricolorii” s-au duelat cu Insuelel Feroe într-un meci din preliminariile Campionatului European. Atacantul român mai are prezenţe şi la naţionalele Under 21, Under 19 şi Under 17.

1 milion de euro este cota lui Denis Alibec, conform transfermarkt.com

Tags: