Sport

Denis Alibec, atac la adresa celor de la FCSB înainte să semneze cu CFR Cluj: „Așa spun în fiecare an”

Denis Alibec a aterizat în țară pentru prezentarea oficială la CFR Cluj iar acesta nu s-a ferit și a trimis atacuri fostei sale echipe, FCSB.
20.07.2021 | 16:58
Denis Alibec atac la adresa celor de la FCSB inainte sa semneze cu CFR Cluj Asa spun in fiecare an
ADVERTISEMENT

Alibec a fost împrumutat  de Kayserispor la CFR pentru următorul sezon. În Gruia, atacantul se reuneşte cu fostul său antrenor, Marius Şumudică.

Alibec declară război fostei sale echipe: ”Cine e mai bun să câștige”

Ajuns în țară, Denis Alibec a declarat ca a venit cu gânduri bune la CFR Cluj și vrea să-i ajute să ajungă în grupele europene.

ADVERTISEMENT

Vrem să ne calificăm în Champions League sau Conference League și să ne batem la campionat. Am venit să îi ajut, să facem performanță foarte bună în continuare.

Am vorbit cu Budescu, i-am propus să vină, dar mi-a spus că mai are contract și nu poate să plece de acolo. Mi-aș dori să vină și el, dar nu este decizia mea, poate pe viitor.”, a declarat Denis Alibec

ADVERTISEMENT

Acesta nu a ratat ocazia de a arunca săgeți către fosta sa echipă, FCSB, echipa la care a evoluat un an şi jumate. ”Așa zic în fiecare an, ca nu concep să piardă titlul, acum cine e mai bun să câștige!” 

Kayserispor a anunțat împrumutul lui Alibec în Gruia

Împrumutul atacantului la campioana ultimelor patru sezoane din Liga 1 a fost anunțat oficial și de către echipa la care este legitimat internaționalul român, Kayserispor.

ADVERTISEMENT

„Denis Alibec a semnat un contract valabil pe un an cu CFR Cluj, echipă la care va evolua sub formă de împrumut”, au scris cei de la Kayserispor, pe contul oficial de Twitter.

Marius Șumudică se reunește cu Denis Alibec

Denis Alibec a jucat cel mai bun fotbal din carieră sub conducerea lui Marius Şumudică, iar tehnicianul a încercat să îl aducă pe atacant cu el pe oriunde a mers. După ce au colaborat la Astra, noul antrenor al CFR-ului l-a adus pe fostul său jucător şi la Cluj.

ADVERTISEMENT

Deşi a tot fost afectat de accidentări. Alibec are mari aşteptări pe umeri, odată cu venirea la Cluj. Jucătorul de 30 de ani va fi titular pentru Şumudică, cât timp este apt, şi va trebui să ajute echipa, în drumul spre un nou titlu.

CFR Cluj speră la revanșa cu Young Boys

În cazul probabil în care va trece de Lincoln Red Imps, CFR Cluj va întâlni în turul trei preliminar al Champions League învingătoarea partidei dintre elvețienii de la Young Boys Berna și slovacii de la Slovan Bratislava.

Pentru CFR Cluj este un bun prilej de a-și lua revanșa în fața celor de la Young Boys, după ce în sezonul trecut au fost eliminați scandalos din Europa League. În meciul retur din Elveţia, ardelenii au acuzat dur arbitrajul după ce arbitrul le-a acordat elveţienilor o lovitură de pedeapsă în prelungiri, care a decis calificarea.

 

 

ADVERTISEMENT