Fotbal intern

Cadou surpriză pentru Alibec. Ce a primit atacantul de la un fan

FCSB a debutat în noul sezon al Ligii 1, însă steliştii nu s-au putut baza pe Denis Alibec care a luat loc pe banca de rezervă la meciul cu FC Voluntari. Înaintea partidei contra formaţiei care...
16.07.2017 | 21:00
Cadou surpriza pentru Alibec Ce a primit atacantul de la un fan

FCSB a debutat în noul sezon al Ligii 1, însă steliştii nu s-au putut baza pe Denis Alibec care a luat loc pe banca de rezervă la meciul cu FC Voluntari. Înaintea partidei contra formaţiei care a câştigat Cupa şi Supercupa României, atacantul a fost cel mai căutat jucător stelist pentru poze şi autografe. Noul căpitan al FC Steaua a primit şi un cadou inedit din partea unui fan.

VEZI VIDEO AICI

Un suporter al FCSB i-a oferit lui Alibec un tricou din perioada în care atacantul de 26 de ani a evoluat pentru Inter. Fotbalistul a fost foarte încântat de cadoul pe care l-a primit, acesta fiind studiat de colegii săi care se aflau pe banca de rezervă. Tricoul are numărul 31, cel pe care Alibec l-a purtat în perioada petrecută la formaţia din Milano.

Denis Alibec, cadou neasteptat de la un suporter stelist

Denis Alibec a fost cumpărat de Inter în 2009 de la Farul Constanţa, însă a bifat doar două prezenţe în tricoul nerrazurilor. Atacantul a jucat mult mai des la echipa de tineret a milanezilor şi a fost împrumutat pe rând la Mechelen, Viitorul şi Bologna. În 2014, Alibec a plecat de la Inter şi a semnat cu Astra Giurgiu, echipă pentru care a jucat până în iarna lui 2017.

Atacantul nu este refăcut încă din punct de vedere fizic, iar Nicolae Dică a luat decizia să nu-l forţeze. Cel mai probabil, Alibec va fi introdus pentru câteva minute în repriza a doua a meciului cu FC Voluntari. Oficialii FCSB speră ca jucătorul să fie sută la sută apt pentru turul partidei cu Viktoria Plzen, din turul 3 al Champions League, care se va juca pe 25 iulie la Bucureşti

3.000.000 de euro este cota lui Denis Alibec, conform site-ului transfermarkt.com

Tags: