Sport

Turcii au dezamorsat ultima bombă din Liga 1: Denis Alibec la Voluntari! Ce ofertă are pe masă atacantul de la CFR Cluj. Exclusiv

Denis Alibec putea ajunge la FC Voluntari zilele trecute, dar s-a opus clubul-mamă, Kayserispor. Atacantul poate pleca de la CFR Cluj în zilele următoare, iar FANATIK are toate datele ofertei din Grecia, de la Atromitos.
24.01.2022 | 21:00
Turcii au dezamorsat ultima bomba din Liga 1 Denis Alibec la Voluntari Ce oferta are pe masa atacantul de la CFR Cluj Exclusiv
Denis Alibec in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si FC Voluntari, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat fara spectatori pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca, sambata 30 octombrie 2021. © FOTO:Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Denis Alibec trebuie să-și găsească echipă pentru a juca la nivel înalt și în sezonul de primăvară. Rămas în afara lotului campioanei CFR Cluj, Alibec se va transfera sau va juca la echipa a doua a ardelenilor, în liga a treia, până în vară.

Denis Alibec, aproape de o mutare-bombă la FC Voluntari după ce ilfovenii l-au adus pe Budescu. Turcii au blocat totul!

FC Voluntari, revelația la zi a Ligii 1, a reușit transferul surprinzător al lui Constantin Budescu, cel care fusese atât de aproape de Sepsi Sf. Gheorghe. FANATIK a aflat că președintele Bogdan Bălănescu a avut pe „țeavă” o nouă lovitură: Denis Alibec de la CFR Cluj!

ADVERTISEMENT

Atacantul de 31 de ani nu a fost departe de a reface un triunghi al greilor, alături de Gabi Tamaș și Costică Budescu, cu care a jucat și la Astra Giurgiu. Părea, într-adevăr, ceva de vis pentru FC Voluntari. Dar blocarea acestei mutări nu a venit din motive financiare, cum poate s-ar gândi unii. Mai ales că e vorba despre Alibec…

Denis este împrumutat de turcii de la Kayserispor la CFR Cluj până în vară. Pentru ca Alibec să schimbe echipa în sezonul de primăvară este nevoie (și) de acceptul turcilor, care, din informațiile FANATIK, s-au opus mutării lui Denis la Voluntari.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, plecarea lui Denis Alibec de la CFR Cluj rămâne actuală, așa cum a anunțat și patronul Neluțu Varga pentru site-ul nostru. „Alibec mi-a zis că are două-trei oferte!

Denis Alibec are ofertă clară de la Atromitos, din Grecia. Ar pierde doar 10.000 de euro din salariul actual, deci ar rămâne cu 60.000 de euro lunar până-n vară!

FANATIK a aflat că pe adresa atacantului chiar există o ofertă clară în acest moment. Este vorba despre grecii de la Atromitos, care la finalul anului trecut au încercat să-l convingă și pe Edi Iordănescu, noul selecționer al României.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, și Kayserispor și-ar fi dat acordul pentru transferul lui Alibec de la CFR Cluj la ocupanta locului 13 din Grecia, care traversează o situație dificilă. Totul depinde acum de Alibec, care a fost informat și asupra detaliilor financiare.

El ar urma să câștige până în vară 60.000 de euro lunar, 40.000 dintre aceștia venind de la Kayseri, 15.000 este oferta celor de la Atromitos, iar încă 5.000 de euro îi vor fi achitați de CFR Cluj. Din salariul actual, Alibec ar pierde puțin peste 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec a refuzat Farul lui Gică Hagi, motivul financiar fiind dezvăluit de FANATIK. „Regele” l-a tentat cu doar… 10.000 de euro lunar!

Să detaliem puțin, pentru ca totul să fie clar. În acest moment, salariul lui Denis Alibec este de circa 73.000 de euro lunar. Kayserispor, cu care mai are contract până în 2023, îi suportă 40.000 cum spuneam mai sus, iar CFR Cluj ceilalți 33.000 de euro.

Denis Alibec, care a anunțat CFR-ul că nu mai vrea la echipă și că nu merge în cantonamentul din Spania, putea pleca la Farul, unde a fost dorit de Gică Hagi. Dar nu a fost de acord să aibă doar 50.000 de euro lunar în următoarele 6 luni, chiar dacă exista șansa mare ca „Regele” să-l pună pe picioare.

Gică Hagi i-a transmis că nu poate să-i dea mai mult de 10.000 de euro lunar, care să se adauge celor 40.000 de la turci. Alibec a spus „NU”, spre surprinderea tehnicianului de la Farul, care se aștepta la altceva de la cel pe care l-a ajutat fotbalistic mult de-a lungul carierei.

În acest moment, Denis Alibec are două variante dacă nu apar alte oferte: rămâne la CFR Cluj II pentru 73.000 de euro lunar sau acceptă Atromitos, pentru 60.000 de euro până la 30 iunie 2022 când redevine jucătorul celor de la Kayserispor.

  • 1,2 milioane de euro este cota actuală a lui Denis Alibec, în scădere continuă de aproape doi ani
  • 2 goluri și o pasă de gol are Denis Alibec în cele 21 de meciuri jucate în tricoul lui CFR Cluj
ADVERTISEMENT