Fotbal intern

Denis Alibec, criză de nervi după înfrângerea cu Poli Iași. A spart o ușă! Foto

10.11.2018 | 18:29
Denis Alibec criza de nervi dupa infrangerea cu Poli Iasi A spart o usa Foto

Politehnica Iași s-a impus pe terenul celor de la Astra Giurgiu cu scorul de 2-1, în runda cu numărul 15 din Liga 1 Betano. Denis Alibec a făcut o criză de nervi la finalul partidei și a spart ușa de la vestiar cu piciorul. Atacantul Astrei a marcat un singur gol în 10 partide jucate în actuala stagiune.

Ieșenii au jucat în 10 oameni din minutul 41 al partidei de la Giurgiu, după ce Andrei Sin a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. După doar 2 minute, Valentin Gheorghe a deschis scorul pentru Astra, stabilind scorul pauzei. Flavius Stoican l-a scos pe Petre la pauză și l-a introdus pe Panțîru, care i-a pasat deciziv lui Platini în minutul 51. Deși au jucat în 10 oameni mai bine de o repriză, tot ieșenii sunt cei care au mai marcat o dată prin Andrei Cristea din penalty în minutul 59.

Denis Alibec, plin de nervi în vestiar, a spart o ușă

Denis Alibec a făcut un joc bun în partida Astra Giurgiu – Poli Iași, însă nu a reușit să își treacă numele pe lista marcatorilor. Atacantul de 27 de ani a trimis o dată mingea în bară, iar tehnicianul Gheorghe Mulțescu s-a declarat mulțumit de evoluția acestuia. “Alibec a făcut ce trebuia, cât a putut. A pasat, a ajuns şi prin careu, a avut şi realizări. Putea să facă mai mult, dar eu zic că s-a mişcat bine”, a declarat tehnicianul Astrei.

Alibec a fost plin de nervi la finalul partidei cu Poli Iași, iar la vestiar a lovit de mai multe ori cu piciorul una dintre uși, pe care a reușit să o spargă. Jucătorul nu este la prima ieșire de acest fel. A mai lovit o ușă pe vremea când juca la FCSB, după un meci cu FC Voluntari, terminat cu scorul de 0-0. Se pare că Alibec nu a renunțat la vechiurile obiceiuri, de vreme ce zilele trecute a fost surprins în timp ce fuma o țigară la terasă.

Alibec a spart ușa vestiarului după Astra Giurgiu - Poli Iași 1-2
Alibec a spart ușa vestiarului după Astra Giurgiu – Poli Iași 1-2
Tags: