Fotbal intern

Denis Alibec, despre cea mai grea perioadă de la FCSB: ”Am simțit că nu mai pot să închid ochiul și am fost la spital”

29.12.2019 | 15:01
Denis Alibec despre cea mai grea perioada de la FCSB Am simtit ca nu mai pot sa inchid ochiul si am fost la spital
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei Astra Giurgiu, Denis Alibec, a dezvăluit care au fost cele mai grele momente din perioada când a evoluat la FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2.50 este cota pentru ”3-5 goluri” Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Denis Alibec, despre cea mai grea perioadă de la FCSB: ”Încă au rămas urme”

”Cea mai gravă accidentare a fost cea de la Steaua, cu pubalgia. Am avut-o în jur de un an şi s-a văzut, şi încă au rămas urme”, a povestit Denis Alibec despre accidentarea suferită în perioada când evolua la FCSB.

”Şi acea hemipareză a fost grea. După meciul cu CFR m-am întors acasă şi a doua zi dimineaţă, când m-am trezit, am simţit că nu mai pot să închid ochiul şi am fost la spital”, a mai spus Alibec pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

”Am regretat foarte mult că am jucat accidentat”

”Şi după aia am jucat aşa… şi să îmi aud vorbe de la patron şi de la cine a mai spus atunci că nu vreau să joc, că mă dau accidentat. Am regretat foarte mult că am jucat accidentat. Dar nu poţi să schimbi trecutul”, a declarat internaționalul român.

În urmă cu doi ani, Gigi Becali s-a supărat extrem de tare pe Denis Alibec, considerând că fotbalistul s-a dat accidentat la un meci de campionat pentru că nu a avut chef să se antreneze.

ADVERTISEMENT

Alibec, al treilea cel mai scump transfer făcut de Becali

Denis Alibec a fost cumpărat de FCSB în ianuarie 2017 pentru două milioane de euro, acesta fiind al treilea cel mai scump transfer făcut de Gigi Becali în acest deceniu, după Florinel Coman și Dragoș Nedelcu, ambii aduși de la FC Viitorul.

Denis Alibec și Constantin Budescu au fost făcuți duminică, 22 decembrie, Cetățeni de Onoare ai orașului Bușteni, iar vedetele din lotul antrenat de Bogdan Andone au avut parte de un spectacol de zile mari la ceremonie. Acordeonistul Iulian de la Ciocănești a produs un show special pentru ei.

ADVERTISEMENT

Alibec a dus-o pe Astra pe locul 2 în clasament

Denis Alibec este al doilea golgheter al sezonului în campionatul intern, vârful Astrei Giurgiu reușind nouă goluri, multe dintre ele dovedindu-se decisive. Prima poziție în această ierarhie este ocupată de Florinel Coman de la FCSB, cu 10 goluri.

De altfel, evoluțiile bune reușite de Alibec și Tamaș au dus-o pe Astra până pe locul secund în clasament. Giurgiuvenii sunt la patru puncte în spatele liderului CFR Cluj, dar dacă vor câștiga apelul depus la TAS și vor reprimi cele trei puncte vor ajunge la un singur punct de campioana en-titre.

ADVERTISEMENT
Tags: