Fotbal intern

Denis Alibec, despre cel mai mare regret din carieră. “Nu mă gândeam că o să ajung până aici!”

28.04.2019 | 18:53
Denis Alibec despre cel mai mare regret din cariera Nu ma gandeam ca o sa ajung pana aici

Denis Alibec va avea ocazia să se dueleze cu FCSB, echipă la care a evoluat înainte să revină la Astra Giurgiu, azi, de la ora 21.00, în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, iar atacantul grupării pregătite de Costel Enache a vorbit despre cel mai mare regret din carieră. Acesta este sigur că ar fi putut să evolueze şi în prezent pentru Inter, toate acestea dacă ar fi gândit cu mintea de acum.

Denis Alibec, despre cel mai mare regret din carieră

“Nu mă gândeam că o să ajung până aici. Regret momentele din perioada în care am jucat la Inter, probabil, dacă aveam mintea de acum, cu siguranţă, încă jucam acolo. Au fost momente frumoase şi mi le amintesc cu plăcere. Dar au fost şi momente în viaţă în care am fost criticat foarte dur. Spre norocul meu, familia m-a spijinit foarte mult, sprijinul familiei a contat foarte mult pentru mine.

M-am apucat de fotbal ca să ajung un fotbalist profesionist şi nu cred că ar renunţa nimeni la acest vis. Este important să crezi în tine. Am prieteni din copilărie, dar am prieteni şi din fotbal, chiar dacă invidia distruge prietenia în fotbal. Trebuie să mergi mai departe şi să accepţi că sunt oameni mai buni ca tine”, a spus Denis Alibec, conform spynews.ro.

Denis Alibec e îmbrăţişat de Emilia Stroe, mama lui

“Mama este motorul meu!”

Denis Alibec a dezvăluit şi cum a decis să se apuce de fotbal. Mai mult, atacantul echipei Astra Giurgiu i-a făcut şi o declaraţie de iubire mamei sale, despre care susţine că i-a fost alături în cele mai dificile momente şi este motivul pentru care el a ajuns la nivelul la care este în prezent.

“Jucam fotbal cu unchiul meu, el mi-a spus să mă apuc de fotbal. Pe la 6-7 ani am început să merg la Portul Constanţa, mi-a plăcut şi am spus că acesta a fost viitorul meu. Sunt singurul fiu, sunt crescut de mamă, probabil din acest motiv este şi atât de ataşată de mine şi îi mulţumesc mult pentru asta. Cred că mama mea este motivul pentru care eu am ajuns până aici. Mama este motorul meu”, a mai spus atacantul Astrei Giurgiu.

Tags: