Sport

Denis Alibec, despre cum și-a prelungit contractul cu Farul Constanța: “Nici nu am vorbit cu Hagi”. Video

Denis Alibec (32 de ani), golgheterul lui Farul Constanța, nici măcar nu a discutat cu Gică Hagi înainte să își prelungească înțelegerea cu „marinarii”.
19.03.2023 | 10:35
Denis Alibec despre cum sia prelungit contractul cu Farul Constanta Nici nu am vorbit cu Hagi Video
Denis Alibec și-a prelungit contractul cu Farul până la 30 iunie 2025. sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Denis Alibec este unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Hagi, fiind convocat la echipa națională de Edi Iordănescu. Veteranul din atacul lui Farul a vorbit la conferința de presă înainte de meciul cu Sepsi.

Denis Alibec, optimist înainte de primul meci din play-off: „Putem aduce titlul la Constanța”

Farul e lider în SuperLiga și nu se teme de meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe: „Suntem pregătiți pentru acest play-off, intrăm foarte încrezători și cred că putem aduce titlul la Constanța. Dacă vom reuși să ne facem jocul pe care l-am făcut și în retur cu ei acasă, cred că vom câștiga acest meci”.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec a vorbit și despre convocarea la națională pentru meciurile cu Andorra și Belarus: „Este foarte bine pentru mine, pentru clubul Farul Constanța, că avem jucători convocați la națională. Important e să mergem acolo, să jucăm foarte bine și să luăm cele 6 puncte puse în joc acum și să plecăm cu prima șansă pentru Europene.

Andorra? Pe foaie este un meci ușor, dar totul depinde de noi. Dacă vom merge acolo pe vârfuri, ne vom face viața grea”, a mai spus titularul de drept din atacul naționalei României, pe canalul oficial de YouTube al clubului.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec nu se gândește la titlul de golgheter și nu a stat pe gânduri să semneze cu Farul: „Important e să îmi ajut echipa”

Alibec a impresionat în acest sezon, însă performanțele individuale sunt în plan secund: „Dacă se poate, să fiu și de 10 ori (n.r. – jucătorul etapei). Important e să îmi ajut echipa, să reușesc să marchez, să dau pase de gol și cred că asta e cel mai important. Nu mă gândesc neapărat la acest lucru (n.r. – să fie golgheter), dar vă dați seama că îmi doresc”.

În privința prelungirii contractului cu Farul, lucrurile s-au întâmplat extrem de natural: „(n.r. Cum te-a convins Mister să îți prelungești contractul?) Nici n-am vorbit cu dânsul. Mi-a propus Zoli să prelungesc și am acceptat”.

ADVERTISEMENT

Ce promisiune i-a făcut lui Hagi: „Voi juca doar la Farul”

Atacantul în vârstă de 32 de ani nu vrea să audă de FCSB, Rapid sau alte echipe din SuperLiga: „Ce să mă determine? Orașul, grupul, domnul Hagi. I-am promis că în România voi juca doar la Farul. Sper să joc mai bine decât am făcut-o anul acesta și să reușim să luăm campionatul.

Să sperăm că mă vor alături de ei și, după cum am spus, sper să fie cât mai mulți alături de noi la fiecare meci”, a mai spus Alibec imediat după ce și-a prelungit contractul.

ADVERTISEMENT

Vârful a reușit în acest sezon 11 goluri și cinci pase decisive în 24 de meciuri, fiind evaluat conform Transfermarkt la 900.000 de euro. Alibec are doar două goluri în 27 de partide în tricoul echipei naționale a României.

ADVERTISEMENT