Sport

Denis Alibec a identificat momentul care a schimbat totul în FCSB – Farul 2-3: “Atunci le-am zis colegilor că îi batem”

Denis Alibec a fost cel mai bun jucător de pe teren în FCSB - Farul 2-3. A marcat un super gol și a dat, la propriu, semnalul revenirii din finalul partidei.
29.01.2023 | 21:51
Denis Alibec a identificat momentul care a schimbat totul in FCSB  Farul 23 Atunci leam zis colegilor ca ii batem
Denis Alibec a fost omul meciului în FCSB - Farul 2-3. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Denis Alibec a marcat un gol fabulos din lovitură liberă și a fost un pericol permanent la poarta lui Târnovanu în FCSB – Farul 2-3. Atacantul lui Hagi a fost inspirat și pe final, când a simțit momentul care întoarcer soarta jocului.

Denis Alibec, premoniție în FCSB – Farul 2-3: “Le-am zis ‘hai că îi batem’ după eliminarea lui Dawa”

“Chiar nu mă așteptam să întoarcem scorul de la 2-1, dar am reușit deși avem o echipă tânără. Bine, că eu le-am zis când a fost eliminat Dawa: ‘hai că îi batem’. Dar, sincer, nu prea credeam”, a explicat Denis Alibec pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

A fost nebunie în minutele suplimentare la FCSB – Farul 3-2. Dawa a fost eliminat pentru un fault la Alibec din postura de ultim apărător. A urmat revenirea incredibilă a constănțenilor, care erau conduși în minutul 90+4.

Denis Alibec și-a trecut numele pe lista marcatorilor cu reușita prin care se făcuse 1-1. L-a învins pe Târnovan cu o execuție de excepție din lovitură liberă. A șutat în forță, direct în vinclu. A explicat cum a gândit faza.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec, explicații pentru execuția spectaculoasă de la primul gol al Farului. “Îl știu pe Târno de la națională, știam că pleacă pe lovituri libere”

“Îl știu pe Târno de la echipa națională, știam că pleacă pe lovituri libere. Așa că am zis să dau tare pe colțul lui, să nu o vadă”, a fost explicația simplă a lui Denis Alibec. Și chiar i-a ieșit!

FCSB – Farul 2-3, în etapa 23 din SuperLiga, a fost cel mai spectaculos meci din actualul sezon. Totul a fost tranșat în prelungiri, când elevii lui Gheorghe Hagi au fost mai inspirați.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec a încasat un cartonaș galben în prima repriză a partidei cu FCSB și astfel nu va fi disponibil pentru Farul în partida din runda următoare, cu Universitatea Craiova.

Farul revine pe primul loc după victoria cu FCSB. Hagi nu va putea conta pe Alibec în meciul cu Universitatea Craiova

Farul revine pe primul loc în SuperLiga după victoria cu FCSB. Echipa lui Gheorghe Hagi are 48 de puncte, unul mai mult decât CFR Cluj, care joacă luni cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

FCSB este pe locul 4 în SuperLiga, cu 41 de puncte după 23 de etape disputate. În următoarea etapă, echipa lui Mihai Pintilii va înfrunta pe CFR Cluj, în deplasare. Dawa este suspendat pentru acest joc.

 

ADVERTISEMENT