Fotbal intern

Denis Alibec, dorit de Legia Varșovia! Polonezii fac anunțul: „Bonus de 150.000 de euro”

30.06.2020 | 16:05
Denis Alibec dorit de Legia Varsovia Polonezii fac anuntul Bonus de 150000 de euro
ADVERTISEMENT

Denis Alibec a vorbit la sfârșitul duelului cu FCSB și a recunoscut că vrea să plece de la Astra Giurgiu, la o echipă care să evolueze în Europa.

Presa din Polonia susține că Legia Varșovia, aproape de un nou titlu, își dorește să-l aducă pe atacantul giurgiuvenilor.

ADVERTISEMENT

Totodată, Alibec poate primi și un bonus de 150.000 de euro la semnătură.

Denis Alibec, dorit de Legia Varșovia

Denis Alibec este dorit de Legia Varșovia, anunțul fiind făcut de jurnaliștii polonezi de la Sport Express: „Denis Alibec este în formă cu adevărat (23 de meciuri – 13 goluri, în campionat).

Dacă privim în urmă cu câţiva ani, Alibec a marcat pentru Astra 16 goluri în campionat. Până de curând, părea să nu fie necesar transferul, deoarece în locul său a fost adus Tomas Pekhart”.

ADVERTISEMENT

„Dar…ştim cu toţii ce s-a întâmplat. Sanogo s-a accidentat grav, Kante este accidentat şi cu probleme de comportament. Părerea multora este că Legia are nevoie de un atacant din nou.

Să fie Alibec acesta? În ciuda faptului că mai are doar un an de contract cu Astra, clubul cere 1.5 milioane de euro în schimbul său, ceea ce a blocat tranzacţia data trecută. Dar, poate din varii motive, ceva s-a schimbat între timp”, scriu polonezii.

ADVERTISEMENT

Aibec vrea să plece de la Astra Giurgiu

Denis Alibec a recunoscut la finalul meciului cu FCSB că și-ar dori să plece de la Astra Giurgiu în vară: „Dacă voi fi lăsat să plec, cu siguranţă voi pleca. Vreau să joc şi eu în cupele europene şi cred că încă mai am multe de spus în fotbal”.

„Este o dezamăgire că nu putem juca în Europa cu aşa echipă bună şi cu atâtea nume. Probabil voi pleca, dacă voi fi lăsat să plec. Mai am multe de spus pentru fotbal”, a mai spus atacantul Astrei Giurgiu.

ADVERTISEMENT
Tags: