Fotbal intern

Alibec, în pericol să-şi încheie cariera?! “Mie aşa mi s-a întâmplat!”

Avertisment incredibil pentru Denis Alibec. Un fost mare internaţional afirmă că atacantul de la FCSB e în pericol maxim!
14.12.2017 | 20:10
Alibec in pericol sasi incheie cariera Mie asa mi sa intamplat

Gabi Balint a povestit că lucrurile care i se întâmplă acum lui Denis Alibec, din punct de vedere medical, i s-au întâmplat şi lui pe vremea când juca în Spania. Sfătuit şi de Cosmin Contra să se opereze din cauza pubalgiei, Alibec e îndemnat să facă acelaşi lucru şi de Balint. 

“Uite, eu în Spania mi-aduc aminte că dupa prima operaţie am forţat, am vrut să joc şi aveam un meci cu Real Madrid acasă. Mi se umflase genunchiul, dar m-am dus la doctor şi l-am pus să-mi scoată lichidul cu o siringă şi să-mi bage şi anestezie ca să joc. Am făcut o mare prostie, pentru că imediat după acel meci a urmat a doua operaţie şi a trebuit să mă retrag din fotbal”, a povestit Balint la o televiziune de sport. 

“Denis Alibec nu trebuie să forţeze dacă nu poate!”

Balint a comentat şi felul în care Alibec gestionează situaţia actuală. Fostul atacant e de părere că Denis nu ar trebui să mai forţeze până când nu este 100% apt din punct de vedere fizic, pentru că toate criticile se vor abate asupra lui. 

”Eu cred că e prea departe să te gândeşti că nu vrei să evoluezi, pentru că te-a certat cineva. A, că eşti accidentat…. Există un doctor la echipă. Adică au o problemă şi nu vor să forţeze? Asta e adevărată, se poate! Adică să nu te simţi 100% şi atunci să preferi să nu joci, pentru că dacă o faci şi nu joci bine toate criticile tot asupra ta se abat”, a spus Gabi Balint la o televiziune de sport.