Ofertă de ultima oră pentru Alibec. "Mâine l-aş lua în Turcia!"

Denis Alibec, Turcia, Marius Sumudica, FCSB, Kayserispor

Denis Alibec nu trece printr-o perioadă bună la FCSB, dar atacantul în vârstă de 26 de ani este dorit de o echipă din Turcia.

În cele 18 meciuri jucate de Denis Alibec în toate competiţiile din 2017-2018, atacantul formaţiei FCSB a înscris două goluri, ambele în cupele europene, iar evoluţiile internaţionalului român nu au fost pe placul oficialilor FCSB-ului. Marius Şumudică, fostul antrenor al lui Denis Alibec de la Astra Giurgiu, susţine că l-ar transfera pe acesta la Kayserispor, iar de acolo ar putea ajunge la o echipă mare din Turcia.

Mai mult, Marius Şumudică recunoaşte că Denis Alibec greşeşte în majoritatea momentelor în care este trimis în teren de către Nicolae Dică şi a lăsat de înţeles că antrenorul vicecampioanei României nu ştie să lucreze cu internaţionalul român în vârstă de 26 de ani şi de aceea vârful nu dă randament.

Marus Şumudică a vorbit despre situaţia lui Denis Alibec la FCSB

"Denis greşeşte. Nu pot eu să-i iau apărarea. Dar să mă ascultaţi cu atenţie. Fotbalul românesc are nevoie de Denis Alibec. Mâine l-aş lua în Turcia dacă aş putea. Vă garantez că dacă ajunge în Turcia, ajunge la o echipă mare. Dacă ar lucra cu mine la Kayseri. Este unul dintre cele mai mari vârfuri pe care le-am văzut în cariera mea de antrenor şi de jucător, dar trebuie să ştii să lucrezi cu el.

Văd că e o campania împotriva lui Alibec. Ok, Denis greşeşte, nu pot să-i iau apărarea, dar o spun răspicat: fotbalul românesc are nevoie de Denis Alibec dacă vrem să facem ceva. Pentru că este un jucător care poate face diferenţa şi rar mi-a fost dat să văd un astfel de atacant. E adevărat că face o sumedenie de greşeli, dar în momentul în care îi dai în cap, nu-l mai scoţi. E greu să-l ridici iar”", a spus Marius Şumudică, antrenorul lui Kayserispor.

Cotat de site-urile de specialitate la 3.000.000 de euro, Denis Alibec a ajuns la FCSB pe 1 ianuarie 2017 şi a semnat un contract valabil până e 30 iunie 2021. Atacantul în vârstă de 26 de ani a jucat în 18 meciuri pentru trupa "roş-albastră" în sezonul 2017-2018, a înscris 2 goluri şi a oferit 5 pase decisive. Pe parcursul carierei, Alibec a jucat pentru FCSB U19, Farul, Inter, KV Mechelen, FC Viitorul, Bologna şi Astra Giurgiu. Pentru echipa naţională a României, vârful FCSB-ului a debutat pe 11 octombrie 2015, are 7 prezenţe şi a dat un singur gol. 

3.000.000 de euro este cota lui Denis Alibec, conform transfermarkt.com