Sport

Denis Alibec dezvăluie secretul revenirii la națională: „Mereu am încercat să joc foarte bine aici”. Video

Denis Alibec a reușit să își recapete forma bună la Atromitos, iar selecționerul Edi Iordănescu a decis să îl convoace pentru meciurile amicale cu Grecia și Israel.
23.03.2022 | 14:19
Denis Alibec dezvaluie secretul revenirii la nationala Mereu am incercat sa joc foarte bine aici Video
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a renunțat la Denis Alibec, plătit regește la campioana României, iar Kayserispor a decis să împrumute până în vară în Grecia, la Atromitos, unde atacantul și-a revenit ca prin minune și a fost convocat din nou la națională.

Denis Alibec e gata să dea totul pentru echipa națională a României: „Mereu am încercat să joc foarte bine aici”

Denis Alibec a reușit două goluri și o pasă decisivă în nouă meciuri pentru Atromitos în campionatul Greciei și își dorește cu orice preț să revină cu gol și la naționala României.

ADVERTISEMENT

Alibec a dezvăluit care e secretul revenirii sale și a vorbit despre duelul cu coechiperierul său convocat și el la naționala elenă: „M-au primit foarte bine și m-au ajutat să îmi revin. Sunt bucuros că am reușit să marchez din nou și sper să o fac și pentru echipa națională.

Am vorbit cu colegul meu (n.r. Efthymios Koulouris, convocat la naționala Greciei). Important e să jucăm în primul rând și vom vedea cine va fi mai periculos”. 

ADVERTISEMENT

Atacantul de 31 de ani este conștient că jucătorii care ajung la națională sunt în atenția celor mai importante cluburi din Europa: „În general toate echipele se uită la fotbaliștii care joacă pentru echipele naționale. Mereu am încercat să joc foarte bine aici, să dau totul pe teren, dar uneori nu s-a putut”.

Denis Alibec a debutat la echipa națională cu Anghel Iordănescu, iar Edi l-a readus la lot: „Este un antrenor diferit”

Denis Alibec este nerăbdător să lucreze la echipa națională cu Edi Iordănescu și este să dispus să facă tot ce îi stă în putere pentru un debut cu dreptul pe banca „tricolorilor”: „Da, Edi este un antrenor diferit. Aștept acum să lucrăm mai mult pentru că este prima oară când lucrez cu dânsul”.

ADVERTISEMENT

Denis Alibesc visează să participe din nou la un Campionat European cu naționala României și este optimist că „tricolorii” își pot îndeplini obiectivul:

„La echipa națională trebuie să fim o familie, trebuie să dam totul pentru antrenor și pentru națională. Da, sperăm să ajungem acolo. Este un sentiment unic pentru fiecare jucător. Important este să ne ajutăm în teren și să facem în așa fel, încât să ajungem din nou la un turneu final”, a concluzionat jucătorul într-un interviu pentru FRF TV.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu debutează ca selecționer al României pe stadionul Ghencea, vineri, 24 martie, într-un amical cu Grecia. Fiul lui Anghel Iordănescu i-a convocat în premieră pe Octavian Popescu (19 ani) și Radu Drăgușin (20 de ani).


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,35 este cota pentru ”1 solist” la meciul România – Grecia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT