Carousel hot news

N-a dormit după meci! Mesajul lui Denis Alibec pentru fani: “GATA!”

Denis Alibec, căpitanul Stelei, a fost unul dintre cei mai afectaţi jucători ai roş-albaştrilor după ce echipa lui Gigi Becali a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor. La finalul...
24.08.2017 | 14:56
N-a dormit după meci! Mesajul lui Denis Alibec pentru fani:
ADVERTISEMENT

Denis Alibec, căpitanul Stelei, a fost unul dintre cei mai afectaţi jucători ai roş-albaştrilor după ce echipa lui Gigi Becali a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor. La finalul jocului cu Sporting Lisabona liderul vicecampionilor a fost primul fotbalist al lui Dică care s-a dus la galerie şi a discutat cu fanii.

Acesta şi-a cerut scuze pentru faptul că formaţia sa nu a reuşit să se califice în grupele Ligii Campionilor deoarece şi-ar fi dorit din tot sufletul îndeplinirea acestui obiectiv.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi

Denis Alibec nu a închis un ochi toată noaptea!

Însă fotbalistul Stelei pare marcat în continuare de ratarea calificării, iar ulterior a postat pe facebook următorul mesaj pentru fanii vicecampionilor prezenţi la stadion la meciul cu Sporting.

ADVERTISEMENT

“Sunt mai buni. Puteam, ştiu că puteam, dar sunt mai buni. Nu am închis un ochi toată noaptea, dar asta este. Gata, capul sus. Vă rog să mă iertaţi. Nu am jucat niciodată cu 50.000 de suporteri în spate. E fantastic. Mai vreau. Abia aştept să mă revanşez aproape de voi. Vă mulţumesc! Forza Steaua!”, a scris Alibec pe facebook.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri