Ce trebuie să facă Denis Alibec pentru ca Gigi Becali să îl ierte!

gigi becali, Denis Alibec, FCSB

În plin conflict cu conducerea clubului, după meciul cu FC Voluntari, Denis Alibec a fost sfătuit să îi ceară scuze lui Becali. Oficialii Stelei au considerat că gesturile lui Denis Alibec, după ce a înjurat la vestiare, informaţie dezvăluită de FANATIK.RO vezi detalii, dar a şi aruncat banderola pe teren nu mai pot fi trecute cu vederea. Astfel, atacantul roş-albaştrilor a fost exclus din lot şi amendat cu 75.000 de euro.

Căpitanul roş-albaştrilor a acceptat sancţiunea primită, iar acum se pregăteşte separat şi speră că după ce vicecampionii se vor întoarce din Israel o să fie reprimit în lot. Însă FANATIK.RO a aflat că lucrul respectiv se va întâmpla doar dacă Alibec o să îndeplinească nişte condiţii pentru a putea să fie iertat. Ba chiar a fost sfătuit să le facă pentru binele său. Gesturile din ultimul timp l-au deranjat teribil pe Gigi Becali cel care nu poate să treacă cu vederea atît de uşor astfel de ieşiri ale căpitanului de echipă.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Nicio discuţie sub 10 milioane de euro

FANATIK.RO a aflat că Denis Alibec a fost deja sfătuit să meargă personal la palat la Gigi Becali şi să îi ceară scuze acestuia. Însă ulterior atacantul vicecampionilor trebuie să îşi ceară scuze în vestiar colegilor săi, pentru ieşirile necontrolate din ultimul timp, şi să îşi ia angajamentul în faţa lui Dică că nu o să mai facă gesturi care pot să afecteze imaginea Stelei şi autoritatea antrenorului principal. Nu în ultimul rând căpitanul celor de la FCSB trebuie să spună clar dacă doreşte să ia o pauză pentru o recuperare completă sau forţează până în iarnă.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Însă un lucru este foarte sigur. Gigi Becali este de acord cu vânzarea lui Denis Alibec în această iarnă şi le-a dat acordul mai multor impresari să îi caute jucătorului o echipă în străinătate. Nu doar Florin Lovin lucrează acum pentru găsirea unei formaţii  pentru Alibec. Becali le-a transmis că suma pentru care se aşează la discuţii nu trebuie să fie mai mică de 10 milioane de euro.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45Telekom Sport 1
Champions League: Juventus - Barcelona
1 EUR4.6497 lei-0,0054
1 USD3.9565 lei-0,0085
1 XAU163.3431 lei+0,0856