Sport

Conducerea lui CFR Cluj îl susține pe Dan Petrescu în conflictul cu Denis Alibec. Vești bune din punct de vedere financiar

Denis Alibec a fost exclus din lot de antrenorul Dan Petrescu, iar fotbalistul a fost anunțat de conducerea clubului că nu există toleranță pentru actele de indisciplină.
30.11.2021 | 20:15
Conducerea lui CFR Cluj il sustine pe Dan Petrescu in conflictul cu Denis Alibec Vesti bune din punct de vedere financiar
ADVERTISEMENT
30-11-2021
18:08

Denis Alibec poate pleca în iarnă de la CFR Cluj. Sfatul lui Cristi Balaj

Cristi Balaj i-a transmis un sfat lui Denis Alibec în privința pregătirii. Președintele campioanei României l-a sfătuit pe atacant să fie pregătit la maximum în cazul în care va fi iertat de Dan Petrescu, dar și dacă în iarnă va pleca de la echipă în cele din urmă: „Are anumite interpretări personale, eu cred că are nevoie de mult ajutor, văd în el un talent imens, ar fi păcat să fie irosit chiar și la această vârstă, colaborez cu el, îl consider prieten.

Modul în care i-am transmis decizia antrenorului a mai atenuat din reacția lui. Important pentru el e să joace fie că o face la CFR sau în altă parte”.

„Este nevoie de seriozitate. Dan Petrescu are tot suportul nostru și atât timp cât noi știm că există dorința sa de performanță, restul discuțiilor sunt în derizoriu.

Dacă stabilim… cu acordul nostru își poate încheia împrumutul în iarnă, dar el în mod normal rămâne până în vară.

E cumva nemulțumit și de evoluțiile lui, noi putem doar să fim alături de el, dar chiar l-am rugat să se pregătească în continuare și va depinde doar de el să revină și să fie iertat de Dan Petrescu.

Să ne amintim și de Debeljuh, m-aș bucura și pentru Alibec să fie la fel. Important este nivelul la care pleacă, pentru că important pentru el este să fie pregătit”, a mai spus Cristi Balaj, la TV TelekomSport.

Nemulțumit că a fost uitat pe banca de rezerve la meciul cu Academica Clinceni, Denis Alibec a plecat la vestiare fără să mai aștepte fluierul final.

Gestul atacantului nu i-a căzut deloc bine antrenorului Dan Petrescu care a decis să-l excludă din lot și a anunțat conducerea clubului cu privire la decizia sa.

ADVERTISEMENT

Cristian Balaj: ”Dan Petrescu are toată susținerea. Nu există toleranță pentru indisciplină”

Președintele campioanei CFR Cluj a dezvăluit că el a fost cel care i-a dat vestea excluderii din lot, lui Denis Alibec și a lăsat să se înțeleagă că fotbalistul ar putea părăsi gruparea feroviară în această iarnă.

”Indiferent de numele jucătorilor, indiferent de valoarea lui, atunci când comite acte de indisciplină, antrenorul împreună cu conducerea iau decizii și reacționează.   

ADVERTISEMENT

Eu i-am comunicat decizia luată de antrenor. Nu a fost bucuros, probabil că se aștepta. Eu susțin antrenorul și sunt adeptul unui regulament care trebuie să fie respectat chiar dacă nu e bun, decât să avem un regulament bun care să nu fie respectat.

Nu s-a întâmplat ceva foarte grav doar că toleranța este zero în astfel de cazuri și jucătorii, indiferent de numele lor trebuie să se pregătească să fie concentrați la antrenamente, să respecte antrenorul.

ADVERTISEMENT

Orice este posibil în acest moment (vis-a-vis de posibila plecare a lui Denis Alibec în această iarnă – n.r.). Noi construim viitoarea echipă, din iarnă încolo, împreună cu antrenorul Dan Petrescu”, a declarat președintele ardelenilor, Cristian Balaj, într-o intervenție la Digisport.

Balaj anunță că CFR-ul și-a achitat datoria față de Edi Iordănescu

Oficialul CFR-ului a mai spus că luni clubul a achitat restanțe financiare în valoare de peste 400.000 de euro. Este vorba de restanțe către foști jucători și antrenori, inclusiv către Edi Iordănescu, tehnicianul care a cucerit ultimul titlu de campion.

ADVERTISEMENT

”Ieri s-au achitat peste 400 de mii de euro, restanțe către foști antrenori, foști jucători, le mulțumesc pentru înțelegere pentru că suma a fost achitată cu întârziere.

E vorba de sume care au fost întârziate mai mult timp și aici e vorbim și despre restanța către Edi Iordănescu”, a punctat Cristian Balaj.

185.000 de euro era datoria clubului CFR Cluj către antrenorul Edward Iordănescu. Este vorba despre salarii restante și prime de obiectiv.

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate încă din luna octombrie Edi Iordănescu a încasat doar două salarii în perioada în care a antrenat-o pe CFR.

ADVERTISEMENT