Carousel hot news

Alibec, prima reacţie după ce a plâns la meci: “Lumea îţi dă în cap”

FCSB - Beer Sheva s-a terminat la egalitate, scor 1-1, iar formaţia pregătită de Nicolae Dică a obţinut calificarea în primăvara Europa League. Nu au fost motive de bucurie şi pentru Denis...
Autor: Gabriel Esanu | 04.11.2017 | 00:06
Alibec, prima reacţie după ce a plâns la meci:

FCSB – Beer Sheva s-a terminat la egalitate, scor 1-1, iar formaţia pregătită de Nicolae Dică a obţinut calificarea în primăvara Europa League. Nu au fost motive de bucurie şi pentru Denis Alibec, protagonistul unui moment neaşteptat. A plâns în momentul în care a fost schimbat de Gnohere.

Denis Alibec a fost foarte afectat şi de faptul că a fost huiduit de o parte a fanilor FCSB, în vreme ce intrarea lui Harlem Gnohere, cel care i-a luat locul, a fost primită cu mare bucurie de spectatorii de pe Arena Naţională. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

“A fost o răbufnire, vă daţi seama, chiar aveam multă bază în meciul acesta, am crezut că o să joc bine. Chiar dacă nu am făcut o partida foarte rea, n-am fost mulţumit de mine. Trec printr-o perioadă proastă, sper să îmi revin şi să fiu acolo sus. Am fost şi accidentat, m-a dat mult înapoi. Trebuie să revin la forma care m-a consacrat. Am intrat şi accidentat, sacrificiile astea nu se văd. Cât joci bine eşti apreciat. Când nu, toată lumea îţi dă în cap”, a declarat Denis Alibec pentru Telekom Sport.

Vineri, Denis Alibec s-a întâlnit cu selecţionerul Cosmin Contra şi cu directorul sportiv Adrian Mutu pentru a discuta despre Viitorul său la echipa naţională. “Mi-au dat sfaturi. De la ”mister” cu agresivitatea şi de la Adrian cu golurile. Să sperăm că o să le pun în practică. Chiar trec printr-o perioadă proastă a carierei mele, dar sper uşor, uşor să îmi revin si să fiu acolo sus.

“Chiar mă bucur că am avut discuţia aceasta cu ei, mi-au dat nişte sfaturi bune, o să încerc să le pun în practică. Sper să îi mulţumesc, să îmi revin şi eu şi să fiu alături de ei la echipa naţionala”, a mai spus Denis Alibec pentru Telekom Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!