Sport
notix pixel id

Cum l-a refuzat Denis Alibec pe Gică Hagi. Nu-i ajung 50.000 de euro pe lună. Exclusiv

Denis Alibec nu mai intră în planurile lui Dan Petrescu și nu mai face parte din lotul lui CFR Cluj. Gică Hagi i-a propus să vină la Farul până în vară, dar Alibec a refuzat „doar” 50.000 de euro salariu lunar.
21.01.2022 | 15:51
Cum la refuzat Denis Alibec pe Gica Hagi Nui ajung 50000 de euro pe luna Exclusiv
Denis Alibec a refuzat oferta lui Gică Hagi de a juca la Farul pe un salariu de 50.000 de euro lunar. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Denis Alibec a ajuns la 31 de ani și este tot mai evident că n-a ajuns și n-o să ajungă la nivelul pe care i-l putea asigura incontestabilul său talent. Și asta, în primul rând, din cauza lui.

Denis Alibec a fost exclus de Dan Petrescu din planurile și lotul lui CFR Cluj pentru a doua parte a campionatului, așa cum a anunțat în exclusivitate FANATIK la începutul anului.

ADVERTISEMENT

Cum l-a refuzat Denis Alibec pe Gică Hagi. Nu-i ajung 50.000 de euro pe lună

Chiar de ziua sa de naștere, 5 ianuarie, Denis Alibec a aflat că nu va pleca în cantonament cu CFR Cluj, în Spania, la Oliva Nova și este liber să-și caute echipă.

Dan Petrescu a fost ferm: „Dacă nu-și găsește echipă, va merge la a doua echipă, nu mai are ce căuta la antrenamentele mele!”.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec a fost împrumutat de CFR Cluj de la Kayserispor la sfârșitul lui iulie 2021, până în 30 iunie 2022. Salariul atacantului de 31 de ani este 70.000 de euro lunar, din care 40.000 îi plătește clubul turc și 30.000 CFR Cluj. Per total, pe cele 11 luni ale împrumutului, campiona din Gruia ar trebui să-i plătească lui Alibec 330.000 de euro.

Chiar dacă, după „ruptura” cu Dan Petrescu, Alibec are „perspectiva” de a se antrena cu a doua echipă a lui CFR Cluj, locul 7 (din 10) în Seria 10 din Liga a III-a. Chiar și așa, salariul e salariu, adică 70.000 de euro pe lună. Ca să joace cu Progresul Șomcuta Mare sau Lotus Băile Felix… Cu tot respectul pentru aceste echipe și cei care le asigură supraviețuirea…

ADVERTISEMENT

Alibec nu vrea să renunțe la niciun bănuț ca să joace în prima ligă

În această situație, a venit oferta lui Gică Hagi de a merge la Farul, adevărată mană cerească în circumstanțele actuale. Gică Hagi l-a mai „resuscitat” pe Denis Alibec în 2012-2013, când Internazionale Milano nu mai știa pe unde să-l dea ca să scape de el.

Numai că „Regele” i-a spus că nu poate să-i dea „decât” 10.000 de euro lunar la Farul. Salariul lui Alibec ar fi fost de 50.000 de euro, cei 40.000 de la Kayserispor rămânând neatinși. Și ar fi jucat în Liga 1 Casa Pariurilor, ce ceva mai multă vizibilitate decât Liga a III-a…

ADVERTISEMENT

Alibec a refuzat această ofertă și a preferat să rămână la CFR Cluj deocamdată, pe 70.000 de euro lunar, chiar dacă, în cazul în care nu mai apare vreo ofertă (greu de crezut, deși perioada de transferuri se închide la noi pe 14 februarie), va trebui să se prezinte la a doua echipă a clubului din Gruia.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga așteaptă oferte pentru Alibec, dar nu apare nimic și timpul trece în defavoarea jucătorului

CFR Cluj așteaptă să apară oferte pentru Denis Alibec, dar, până acum, la club nu a ajuns nimic. Neluțu Varga a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, că mai are răbdare, dar timpul trece. Și trece în defavoarea capriciosului atacant.

„Denis Alibec mi-a zis că va pleca. Mi-a transmis că are în acest moment două-trei oferte, dar la club nu a ajuns nimic oficial. Aștept să văd negru pe alb, ca să spun așa, pentru a discuta și de noua echipă a lui Alibec” – Neluțu Varga

  • 21 de meciuri, în care a dat două goluri și o pasă de gol, a jucat Denis Alibec pentru CFR Cluj în toate competițiile (12 în campionat, în care a și marcat și a dat assist-ul, 2 în preliminariile Champions League, 2 în preliminariile Europa League și 5 în Conference League)
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT